Korn Ferry TourPaul Barjon tilbage på PGA Tour efter sejr i sæsonfinalen

Paul Barjon tilbage på PGA Tour efter sejr i sæsonfinalen

Paul Barjon vandt sæsonfinalen Korn Ferry Tour Championship presented by United Leasing & Finance. Top-30 på ranglisten har kvalificeret sig til PGA Tour heriblandt 31-årige Paul Barjon, der begyndte ugen som nr. 45 på ranglisten men rykker op som nr. 8. Coody tvillingerne kommer også begge på PGA Tour.

Med en runde i -4 vandt Paul Barjon i -14 foran Fabian Gómez i -11, mens Joe Highsmith og Mac Mesissner delte 3. pladsen i -10.

Paul Barjon spillede også på PGA Tour i 2021-22 sæsonen, men som nr. 171 på FedExCup ranglisten mistede han sit kort.

Ugens sejr var hans tredje på Korn Ferry Tour og den anden i år, da han vandt Memorial Health Championship 2023 i juli og Huntsville Championship 2021.

Et PGA Tour kort til top-30

Inden sæsonfinalen var 16 spillere sikre på et PGA Tour kort via top-30 på ranglisten. Men der var stadig 16 som kunne ryge ud af top-30 og bliver erstattet af andre, og der var nogen bevægelse med fem nye spillere i top-30 og fem der røg ud.

De fem der rykkede ind i top-30 var

  • Paul Barjon (Nr. 1 i turneringen ), Fra nr. 45 til 8 på ranglisten
  • Mac Meissner (3), Fra 35 til 20
  • Wilson Furr (6), Fra 32 til 24
  • Josh Teater (5), Fra 34 til 26
  • Roger Sloan (10), Fra 31 til 29

De fem der røg ud af top-30 var Jorge Fernandez Valdes, Shad Tuten, Chase Seiffert, Carter Jenkins og Jackson Suber.

Ben Kohles vandt Korn Ferry Tour ranglisten foran Chan Kim.

Mange håber Højgaard tvillingerne på et tidspunkt begge har et PGA Tour kort. Det kan de fortsat nå i 2024, hvor der nu også er et tvilingepar da Pierceson Coody blev nr. 6 på ranglisten og Parker Coody nr. 25. Deres bedstefar Charles Coody vandt tre gange på PGA Tour herunder Masters 1971.

Ranglisten kan ses her:

Korn Ferry Tour Points List, resultat

og resultatlisten fra sæsonfinalen er her:

Korn Ferry Tour Championship presented by United Leasing & Finance, resultat

Ben Kohles – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Pilgrimsrejse i Skotland (1)

Rembrandt viste i 1600-tallet, hvordan der blev spillet ”ringbold” på landjorden og ”kolf” på de tilfrosne nederlandske søer. Golfens pilgrimme tager nu ikke til...

The One, The Open

Vi har også vist videoen ovenfor de seneste år, men bliver aldrig trætte af stemningen i den fantastiske pr-video om The Open. I videoen beskrives...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk