Cutter & Buck TourPatrick Winther fører finalen i Sverige

Patrick Winther fører finalen i Sverige

Patrick Winther fører Tourfinal Vellinge Open at Ljunghusen i Sverige, som er sæsonfinalen på Nordic League og Nordea Tour. Det er også den sidste turnering i FREJA Final 4Four, hvor vinderen får et eksklusivt Maurice Lacroix ur.

Efter første runde deler Patrick Winther og Mikael Salminen fra Finland føringen i -6 på Ljunghusens Golfklubb.

De er to slag foran svenskerne Victor Theandersson og Alexander Wennstam i -4.

Philip Ulveman Juel-Berg og Mark Flindt Haastrup deler 5. pladsen i -3, mens Mathias Gladbjerg er nr. 12 i -2. Der er 15 danskere blandt de 45 deltagere, og de øvrige er længere tilbage.

Hjelm kæmper for top-5 på Nordic League
Efter sæsonfinalen får top-5 på GolfBox Nordic League ranglisten et Challenge Tour kort. Mark Flindt Haastrup er nr. 2 på ranglisten, mens Rasmus Hjelm Nielsen er nr. 5.

Desværre er Hjelm noget tilbage i tourfinalen, hvor han er nr. 36 i +2. Hans nærmeste konkurrent på Nordic League ranglisten er Christian Aronsen, som er på 5. pladsen i -3 efter første runde.

På ranglisten har Hjelm et forspring til Aronsen på 6.725 point. Med 8.635 point til vinderen i Sverige og 5.661 til nr. 2, så skal Aronsen vinde for at kunne overhale Hjelm.

Tourfinal Vellinge Open at Ljunghusen, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Se højdepunkter fra finalerunden af Masters 2024

Se stemningsfulde højdepunkter fra finalerunden af Masters, som i overbevisende stil blev vundet af Scottie Scheffler foran major debutanten Ludvig Åberg. Nicolai Højgaard var nr. 6...

Se Masters 2024 præmieoverrækkelsen

Scottie Scheffler vandt Masters 2024 og, traditionen tro, fik han overrakt den grøn vinderjakke af den forsvarende mester Jon Rahm, der blev nr. 45....

De fem nyeste artikler på 19hul.dk