Norske Kristian Krogh Johannessen vandt Challenge Tour turneringen Italian Challenge Open efter omspil mod Oliver Hundebøll.

I tredje runde spillede Oliver Hundebøll 5. til 10. hul helt forrygende med en eagle og fem birdies på de 6 huller! De sidste 7 huller spillede han i +7, så det endte med en runde i par, og en delt 5. plads i -7. To slag fra førstepladsen.

I finalerunden kom Oliver Hundebøll igen flyvende fra start, og han førte med flere slag. Det så godt ud frem til par-3 hullet 17., hvor han lavede en dobbeltbogey for en runde i -4 og en delt førsteplads med Kristian Krogh Johannessen.

I omspillet slog Oliver Hundebøll et meget skævt drive og det endte med en dobbeltbogey, så 27-årige Kristian Krogh Johannessen vandt sin første Challenge Tour sejr med en par.

Lorenzo Scalise og Benjamin Rusch delte 3. pladsen i -7.

.
.

Fem danskere stillede til start, men Nicolai Kristensen, Benjamin Poke, Peter Launer Bæk og Martin Simonsen missede cuttet.

Italian Challenge Open, resultat

Kristian Krogh Johannessen – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.