Asian TourØsterby er tæt på cutgrænsen i Indonesien

Østerby er tæt på cutgrænsen i Indonesien

Victor Østerby er lige udenfor cutgrænsen efter første runde af BNI Indonesian Masters presented by Zurich på Asian Tour. Der spilles på Royale Jakarta Golf Club om en præmiesum på $ 750.000.

Med tre birdies og fire bogeys gik han første runde i +1, hvilket placerer ham som nr. 81. Seks spillere nåede ikke at færdigspille runden, men det ændrer ikke det store i stillingen.

Bhullar fører igen
Gaganjeet Bhullar, der vandt den ene af de to turneringer i sidste uge, deler føringen i -6 med Gunn Charoenkul og Masahiro Kawamura.

Arjun Atwal er på 4. pladsen i -5 sammen med Phachara Khongwatmai og Suradit Yongcharoenchai.

Lu Wei-chih, som vandt den anden turnering i sidste uge, er på en delt 7. plads i -4 sammen med bl.a. Thongchai Jaidee. Marcus Fraser er nr. 16 i -3.

BNI Indonesian Masters presented by Zurich, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Christofer Rahm vandt ECCO Tour Spanish Open

Christofer Rahm vandt ECCO Tour Spanish Open, der var sæsonpremieren på ECCO Tour og den tredje Nordic League turnering efter to Cutter & Buck...

Jacob Jørgensen blev nr. 3 i Golf Mad Ch’ship på Pro Golf Tour

James Meyer de Beco fra Belgien vandt sin første Pro Golf Tour sejr i Golf Mad Championship på Lykia Golf Links i Tyrkiet, hvor...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk