I slutningen af oktober valgte Marc Molin, nuværende Head Pro på Great Northern, at søge nye udfordringer.

I den forbindelse har ledelsen på Great Northern været på udkig efter en ny Head Pro. Valget er faldet på Kenneth Hansen, 34 år, som senest har været ansat i Kolding Golf Club, hvor han har været fungerende cheftræner i 10 år.

– Vi har store ambitioner om at løfte vores Academy til et nyt niveau for med-lemmer såvel som gæster. Derfor har det været vigtigt for os at finde en profil som vi har 100% tillid til kan løfte denne opgave. Ansættelsen af Kenneth er vi både stolte og yderst begejstret over, udtaler Peer Rysgaard, direktør for Great Northern.

Kenneth har blandt andet været træner for Nicolai og Rasmus Højgaard, ligesom han de seneste år har været konsulent for det danske pige- og damelands-hold. Herigennem har han fået muligheden for at undervise blandt andet Nanna Koerstz Madsen og Emily Kirstine Pedersen.

Kenneth har taget talrige uddannelser i både Europa og USA inden for golf-undervisning. De seneste år har han specialiseret sig inden for shortgame og putting.

.
.

– Jeg glæder mig utroligt meget til en ny og spændende udfordring. Great Northern har efter min mening de bedste faciliteter i Danmark, og jeg tror på, at jeg sammen med det nye team kan rykke akademiet og undervisningen på Great Northern til nye højder.

Kenneth Hansen tiltræder sin nye stilling som Head Pro på Great Northern den 1. april 2022.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.