AnbefaletNogle baner som f.eks. Pinehurst farver græsset grønt om efteråret

Nogle baner som f.eks. Pinehurst farver græsset grønt om efteråret

Os bekendt er der ingen baner i Danmark, som farver græsset, men det er ganske udbredt i udlandet!

Det lyder måske underligt, men græstyper som Bermuda bliver brunt i det kolde vejr. Tidligere har man sået nyt græs, som er grønt gennem efteråret og vinteren, men det er både dyrt og ressourcekrævende ligesom det ikke nødvendigvis giver en bedre baner. Der er også baner der maler det brune græs efter tørkeperioder.

Nyt græs skal have vand og klippes, men når man i stedet farver græsset kan man spare ressourcer både med hensyn til vanding og klipning, da det brune malede græs ikke gror. Se mere i USGA videoen ovenfor, hvor der bl.a. er interview med en greenkeeper fra verdensberømte Pinehurst, hvor man farver græsset. Videoen er fra 2018, men græsset males fortsat.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Justin Rose fik Nicklaus-Jacklin Award 2023

Det blev Justin Rose, som efter Ryder Cup 2023 fik tildelt Nicklaus-Jacklin Award presented by Aon. En hæder der gives til en spiller der...

Hae Ran Ryu vandt Walmart NW Arkansas Championship

Rookien Hae Ran Ryu vandt Walmart NW Arkansas Championship Presented by P&G. Efter første runde var Nicole Broch Estrup på en delt 2. plads i...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk