Den danske europamester, Nicolai Højgaard, har i dag fået en invitation til næste uges Made in Denmark Presented by FREJA. Promotor Flemming Astrup fik en ekstra invitation, og var ikke i tvivl om, at den skulle gå til Nicolai.

– Nicolai er et vores største talenter, og jeg er glad for at vi igen i år kan have ham med i feltet, både på Nicolais vegne og de mange tilskuere, der nu kan opleve ham på tætteste hold, siger Flemming Astrup.

Køb din billet her, og oplev Nicolai Højgaard til Made in Denmark Presented by FREJA.

Nicolai Højgaard har deltaget i Made in Denmark to gange tidligere, begge gange som amatør, men i år er han blevet pro, og skal for første gang spille med om pengene. Højgaard har tidligere i år spillet ECCO Tour og Challenge Tour, men får nu chancen på European Tour niveau hjemme i Danmark.

– Jeg glæder mig helt vildt, var Nicolai Højgaard første reaktion, da han fik beskeden, og fortæller også, at deltagelse i Made in Denmark er et af sæsonens store mål.

Højgaard bliver dansker 17. dansker i feltet til dette års Made in Denmark by FREJA.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.