PopulærtPGA TourNicolai Højgaard i delt føring på PGA Tour inden finalerunden

Nicolai Højgaard i delt føring på PGA Tour inden finalerunden

Med en forrygende tredje runde i -6 er Nicolai Højgaard på en delt førsteplads inden finalerunden af Corales Puntacana Championship på PGA Tour. Se 6 minutters højdepunkter fra tredje runde i videoen ovenfor.

Nicolai Højgaard var nr. 4 inden finalerunderne af ugens “lille” PGA Tour turnering efter -7 i anden runde, og det fulgte han op med en bogyefri runde i -6 lørdag.

Det giver en delt førsteplads i -14 med Sam Stevens, så de skal spille sammen i førerbolden søndag.

Thomas Detry, Wyndham Clark, Tyler Duncan og Matt Wallace deler 3. pladsen i -13 foran Martin Trainer, Austin Eckroat og Ricky Barnes i -12.

En top-10 placering i turneringen giver en plads i næste uges Valero Texas Open på PGA Tour.

Sidste år var tvillingebror Rasmus med i turneringen, og Rasmus blev nr. 6 da Chad Ramey vandt.

Vinderen kvalificerer sig ikke til Masters

Som udgangspunkt giver en PGA Tour sejr bl.a. en plads i Masters, men det er kun turnering med fuld tildeling af FedExCup point. Og det er der ikke i den “lille” Corales Puntacana Championship, som spilles sideløbende med WGC – Dell Technologies Match Play.

En sejr i Puntacana giver 300 FedExCup point, mod 500 point i regulære turneringer, 550 i designated events og 600 i majors og Players.

Der spilles om 3,8 mio. $ med 684.00 $ svarende til 4,7 mio. danske kroner til vinderen, mens der er knap 2,9 mio. danske kroner for en andenplads.

Vinderen får et PGA Tour kort til og med 2025 sæsonen og i øvrigt bl.a. også adgang til en række designated events i år.

Finalerunden sendes direkte søndag aften på streamingtjenesten discovery+ og på Eurosport 2.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Reklamer under Masters på Viaplay – det er ikke en fejl

Som de seneste år sendes Masters på TV3 Sport og Viaplay Total, men noget er nyt i år. Der er også reklameafbrydelser på Viaplay...

Se alle slag i Masters og lav din egen “tv-kanal” med udvalgte spillere

Igen i år kan man under Masters se alle slag på Masters hjemmeside eller i den gratis App. Det har man kunnet siden 2020,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk