PopulærtLadies European TourNanna og Malene sluttede på hver sin side af top-10

Nanna og Malene sluttede på hver sin side af top-10

Nanna Koerstz Madsen faldt tilbage, mens Malene Jørgensen rykkede frem i finalerunden af Andalucia Costa del Sol Open de España Femenino på Aloha Golf Club, hvor Azahara Muñoz vandt sin fjerde sejr på LET.

Nanna Koerstz Madsen var nr. 5 efter tredje runde, men med tre birdies, to bogeys og to dobbeltbogeys for en runde i +3 faldt hun tilbage til en 8. plads i par.

Malene Jørgensen fik en god afslutning med fire birdies og to bogeys. Med runden i -2 rykkede hun 13 pladser frem til en 11. plads i +1.

Malene Jørgensen - Foto: Ladies European Tour
Malene Jørgensen – Foto: Ladies European Tour

Efter en runde i -1 med tre birdies og to bogeys sluttede Emily Kristine Pedersen på en 31. plads i +5.

Munoz vandt efter spændende afslutning
Azahara Muñoz vandt i -10 foran Beth Allen i -9 efter en spændende afslutning. Allen førte med ét slag inden de sidste to huller, men Muñoz indhentede hende med en birdie på par-3 hullet 17.

Det lignede et omspil, men Beth Allen afsluttede med en bogey på 18. hul, og dermed kunne Muñoz  løfte sit fjerde trofæ på Ladies European Tour i hjemlandet Spanien. Muñoz er født og opvokset i en by blot 10 minutters kørsel fra Aloha, så hun vandt foran sin familie og venner.

28-årige Azahara Muñoz spiller primært på LPGA, hvor hun har vundet en enkelt turnering tilbage i 2012. Hun har været på Solheim Cup holdet i både 2011, 2013 og 2015.

Der blev spillet om en præmiesum på € 300.000.

Andalucia Costa del Sol Open de España Femenino, resultat

Azahara Munoz efter sejren i Open de Espana 2016 - Foto: Ladies European Tour
Azahara Muñoz efter sejren i Open de Espana 2016 – Foto: Ladies European Tour

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

20 mio. $ – så meget tjente spillerne i Masters 2024

Man er ikke med i Masters for pengenes skyld, og på Augusta National taler man helst ikke om det. Men ikke desto mindre er...

Er der “gummiarm” i dansk golf?

Dansk golf er i rivende udvikling - altså når vi selv skal sige det. Dog forekommer det mig, at når danske golfspillere endelig kommer...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk