PopulærtLPGANanna blev nr. 6, da Ha Na Jang vandt BMW Ladies Championship

Nanna blev nr. 6, da Ha Na Jang vandt BMW Ladies Championship

Ha Na Jang vandt BMW Ladies Championship på LPGA, hvor begge danskere igen sluttede i top-20.

Efter en finalerunde i -5 blev Nanna Koerstz Madsen nr. 6 i -11, mens Nicole Broch Larsen blev nr. 16 i -8 efter en runde i -4.

Ha Na Jang vandt

Somi Lee og Seung Yeon Lee delte føringen i -13 foran Ha Na Jang i -12 inden finalerunden.

Ha Na Jang gik finalerrunden i -7 og Danielle Kang i -8, så de to sluttede i -19 inden Ha Na Jang vandt med en birdie på tredje omspilshul.

Amy Yang blev nr. 3 i -16, hvorfra der var fire slag ned til In Gee Chun og Somi Lee på en 4. plads i -12.

BMW Ladies Championship, resultat

Se højdepunkter fra finalerunden af Masters 2024

Se stemningsfulde højdepunkter fra finalerunden af Masters, som i overbevisende stil blev vundet af Scottie Scheffler foran major debutanten Ludvig Åberg. Nicolai Højgaard var nr. 6...

Se Masters 2024 præmieoverrækkelsen

Scottie Scheffler vandt Masters 2024 og, traditionen tro, fik han overrakt den grøn vinderjakke af den forsvarende mester Jon Rahm, der blev nr. 45....