Safeway Open  indleder den nye sæson på PGA TOUR blot tre dage efter Dustin Johnson blev kåret som vinder af 2019/2020 sæsonen. Sebastian Cappelen er med i Napa Valley sammen med blandt andre Phil Mickelson, Sergio Garcia og Jordan Spieth.

GOLFTV sender også alle tre dage fra Ladies European Tour i Schweiz med Emily Kristine Pedersen i feltet.

Hele turneringen kan ses på GOLFTV og Eurosport 2 med danske kommentatorer.

Efter en skuffende afslutning på 2020 sæsonen, er Sebastian Cappelen klar til den sæson med tro på en god sæson nu hvor han kender de fleste af banerne, og derfor bedre kan forberede sig til de enkelte uger. Cappelen har blandt lært, at der måske skal spilles lidt mere sikkert fra tee.

– Jeg skal lige et skridt tilbage – tilbage til basics. Ramme nogle fairways, ramme nogle greens og få noget rytme kørende jeg kan arbejde videre med i løbet af turneringen, så det ikke bliver noget nyt man skal arbejde med i hver turnering, så make it happen i stedet for let it happen, siger danskeren til GOLFTV inden sæsonstarten.

Phil Mickelson spiller for femte år i træk med i Safeway Open, og har to top-10-placeringer og en enkelt top-20-placering. I 2017 sluttede Mickelson på tredjepladsen, og den nu 50-årige amerikaner plejer at spille godt på baner, han tidligere har leveret topresultater på. Jordan Spieth er også klar til sæsonpremiere, der også fungerer som forberedelse US Open om en uge. Med årets anden major som den næste turnering har de tidligere majorvindere Sergio Garcia og Shane Lowry også meldt deres ankomst, så de kan forberede sig bedst muligt.

Safeway Open spilles på den smukke North Course i Silverado Resort i Napa Valley i Californien, og banen har været vært for en turnering helt tilbage fra 1968. Nu er det så Safeway Open der spilles på banen, som er garant for spændende afgørelser.

Grundet tidsforskellen til Californien sendes der helt frem til kl. 03.00 om natten de sidste to runder, men husk, at man altid kan streame indholdet fra GOLFTV når det passer en.

Lige nu tilbydes golffans 7 gratis dages adgang på GOLF.TV

Safeway Open kan følges på GOLFTV og Eurosport 2
  • Torsdag den 10.9.: 22.00 – 01.00 (Featured Group dækning fra 16.00)
  • Fredag den 11.9.: 22.00 – 01.00 (Featured Group dækning fra 16.00)
  • Lørdag den 12.9.: 00.00 – 03.00 (Kun på GOLFTV)
  • Søndag den 13.9.: 00.00 – 03.00 (Kun på GOLFTV)

Morten Buckhøj og Andreas Hartø kommenterer.

Emily K. Pedersen i aktion igen på Ladies European Tour

Udover sendingen fra PGA TOUR kan man i denne uge se live Ladies European Tour i Schweiz. Emily Kristine Pedersen vandt forrige søndag i Tjekkiet, og kommer til Ladies Swiss Open som suveræn etter på den europæiske rangliste.

Turneringen spilles fra torsdag til lørdag og GOLFTV sender fra 14.00 – 18.00 de første to dage og fra 13.00 – 17.00 om lørdagen.

Kort om Discovery Networks Danmark

Discovery Networks Danmark er den danske medievirksomhed bag blandt andet Kanal 5, 6’eren, Eurosport- og Discovery-kanalerne samt streamingtjenesterne Eurosport Player og Dplay. Discoverys 12 tv-kanaler har en samlet kommerciel seerandel på godt 20 pct., hvilket gør Discovery til den tredjestørste kommercielle tv-gruppe i Danmark. På tværs af Discoverys platforme får brugerne en stærk kombination af seriøst underholdende programmer, nærværende reportager og førsteklasses sport som bl.a. fodboldlandsholdets kampe og Superligae. Discovery Networks Danmark har en dansk ledelse og er ejet af Discovery, Inc.. Besøg vores hjemmeside for flere nyheder om Discovery.

Kort om GOLFTV

GOLFTV er den første destination, som forener alle golffans over hele verden. Hjertet af GOLFTV er live og on-demand streaming, som viser alle øjeblikke af PGA TOUR med verdens bedst spillere. Gennem innovation og teknologi tilbyder GOLFTV en ny måde at se, spille og engagere sig i spillet hver dag. GOLFTV er en del af Discovery. Besøg GOLF.TV og følg @GOLFTV på Twitter og på Facebook for at få de seneste nyheder.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.