Efter blot en enkelt uges pause er PGA TOUR i gang igen, og 2021/2022 sæsonen indledes med The Fortinet Championship i Californien. Turneringen har fået ny hovedsponsor, og derfor nyt navn, men spilles fortsat på Silverado Resort and Spa i Napa i Californien, og tre af årets majorvindere er til start.

Hele turneringen kan ses på GOLFTV og Eurosport 2 med danske kommentatorer.

Sidste år vandt Stewart Cink overraskende sæsonpremieren, og fik kickstartet en forrygende sæson, der gav endnu en sejr til den 48-årige amerikaner. Sådan en sæsonstart er der mange, der drømmer om, men der er kun en, der kan ende med trofæet søndag aften.

Udover de mange nye PGA TOUR spillere, der netop har fået deres kort via Korn Ferry Tour, byder feltet på hele tre af årets majorvindere. Hideki Matsuyama, Phil Mickelson og Jon Rahm er alle til start i denne uge, og håber selvfølgelig på at få en god start på sæsonen. For Rahm er det samtdig en sidste finpudsning inden han leder det europæiske hold til Ryder Cup i den kommende uge.

Fortinet Championship bliver samtidig den første turnering som fuldgyldigt PGA TOUR medlem for Will Zalatoris. Zalatoris havde en forrygende sidste sæson, hvor det eneste, der manglede, var en sejr, Derfor er han først nu medlem af touren, og deltager på lige fod i kampen om FedEx Cup. Det bliver også spændende at se Aaron Rai og Kiradech Aphibarnrat, der begge sikrede sig deres PGA TOUR kort i Korn Ferry Tour Finals, og dermed debuterer som PGA TOUR medlemmer i denne uge.

Fortinet Championship spilles på den smukke North Course i Silverado Resort i Napa Valley i Californien, og banen har været vært for en turnering helt tilbage fra 1968.

Grundet tidsforskellen til Californien sendes der helt frem til kl. 03.00 om natten, men husk, at man altid kan streame indholdet fra GOLFTV når det passer en.

Lige nu tilbydes golffans 7 gratis dages adgang på GOLF.TV

Fortinet Championship kan følges på GOLFTV og Eurosport 2
  • Torsdag den 16.9.: 00.00 – 03.00 (Featured Group dækning fra 16.00)
  • Fredag den 17.9.: 00.00 – 03.00 (Featured Group dækning fra 16.00)
  • Lørdag den 18.9.: 00.00 – 03.00 (Featured Group dækning fra 16.00)
  • Søndag den 19.9.: 00.00 – 03.00 (Featured Group dækning fra 16.00)

Jesper Knudsen og Jeppe Huldahl kommenterer.

Kort om Discovery Networks Danmark

Discovery Networks Danmark er den danske medievirksomhed bag blandt andet Kanal 5, 6’eren, Eurosport- og Discovery-kanalerne samt streamingtjenesterne Eurosport Player og Dplay. Discoverys 12 tv-kanaler har en samlet kommerciel seerandel på godt 20 pct., hvilket gør Discovery til den tredjestørste kommercielle tv-gruppe i Danmark. På tværs af Discoverys platforme får brugerne en stærk kombination af seriøst underholdende programmer, nærværende reportager og førsteklasses sport som bl.a. fodboldlandsholdets kampe og Superligae. Discovery Networks Danmark har en dansk ledelse og er ejet af Discovery, Inc.. Besøg vores hjemmeside for flere nyheder om Discovery.

Kort om GOLFTV

GOLFTV er den første destination, som forener alle golffans over hele verden. Hjertet af GOLFTV er live og on-demand streaming, som viser alle øjeblikke af PGA TOUR med verdens bedst spillere. Gennem innovation og teknologi tilbyder GOLFTV en ny måde at se, spille og engagere sig i spillet hver dag. GOLFTV er en del af Discovery. Besøg GOLF.TV og følg @GOLFTV på Twitter og på Facebook for at få de seneste nyheder

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.