PopulærtPGA TourMcIlroy har fået succes med ny putting træner

McIlroy har fået succes med ny putting træner

Rory McIlroy har hyret den erfarne og respekterede Phil Kenyon som som sin putting træner. Over de kommende 7 – 8 måneder skulle McIlroy gerne putte bedre, end han har gjort de seneste par år.

Selvom McIlroy således er tålmodig, så har de to fået en hurtig succes, da han vandt Deutsche Bank Championship. Han gik første runde i par, men vandt i -15 efter runder i i -4, -5 og -6.

Det var hans første PGA Tour sejr i næsten 14 måneder, mens han i mellemtiden har vundet to gange på Europa Touren med sejre ved sæsonfinalen i Dubai og Irish Open.

– Vil gerne være komfortabel til Masters
De to begyndte samarbejdet efter McIlroy missede cuttet i US PGA Championship, hvor han havde store problemer med putteren. McIlroy forventede dog ikke, at det hele bliver løst på kort tid. På et pressemøde op til Deutsche Bank Championship sagde McIlroy, at han på det seneste har fokuseret for meget på det tekniske.

– I sidste uge (The Barclays, red.) koncentrerede jeg mig for meget om det rent tekniske istedet for at hole nogle putts. Forhåbentligt føles det mere naturligt i denne uge og fremadrettet, sagde McIlroy

– Jeg vil gerne være helt komfortabel op til Masters til april, så min tidshorisont er syv eller otte måneder.

– Det hele er nyt
McIlroy har allerede ændret en del i sin putting. Faktisk det meste, ligesom han har skiftet putter:

– Det var bare ikke godt. Så jeg læser greens anderledes, mit setup er anderledes, og jeg sigter på en anden måde. Jeg føler, at jeg er på rette spor med Phil. Vi må se hvordan det går og arbejde hårdt, så der forhåbentligt sker fremskridt hver uge, sagde McIlroy.

Phil Kenyon har hjulpet mange spillere
På listen over spillere som Phil Kenyon har hjulpet er bl.a. Henrik Stenson, Justin Rose, Lee Westwood, Louis Oosthuizen, Martin Kaymer samt danskerne Thomas Bjørn, Thorbjørn Olesen, Joachim B Hansen og Søren Hansen.

Phil Kenyon har firmaet Harold Swash Putting, som der kan læses mere om på www.haroldswashputting.co.uk

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Altin van der Merwe vandt første udgave af Africa Amateur Ch’ship

Altin van der Merwe vandt den første udgave af Africa Amateur Championship efter omspil mod Christiaan Maas og Ivan Verster., hvilket giver en plads...

Forrygende feriefest fortsatte i Herning

Udstillerne på Ferie for Alle oplevede stor interesse fra de 55.497 besøgende, der 23.-25. februar var med til at skabe en sand feriefest i...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk