PopulærtDP World TourMcIlroy: - Glad for at jeg tog fejl om OL

McIlroy: – Glad for at jeg tog fejl om OL

Rory McIlroy erkender, at han tog fejl omkring OL, men fortryder dog ikke, at han meldte afbud.

I juli sagde McIlroy, at han nok ikke ville se OL golf på tv, men ville se de sportsgrene som betyder noget. Han så dog afslutningen, og var hurtig til at lykønske Justin Rose med sejren.

– Jeg troede, at golf ville blive lidt væk, men der var flere tilskuere end til nogle af atletik konkurrencerne, sagde McIlroy på et pressemøde op til The Barclays og uddybede:

– Ikke at golf ville blive glemt, men var én af de mange andre sportsgrene. Men at se de mange tilskuere var dejligt. Jeg er glad for, at jeg på en måde tog fejl.

Jason Day og Dustin Johnson var også begejstrede for OL turneringen, men fortryder ikke deres afbud. De fastholdt, at risikoen ved zikavirus ikke var værd at tage.

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Altin van der Merwe vandt første udgave af Africa Amateur Ch’ship

Altin van der Merwe vandt den første udgave af Africa Amateur Championship efter omspil mod Christiaan Maas og Ivan Verster., hvilket giver en plads...

Forrygende feriefest fortsatte i Herning

Udstillerne på Ferie for Alle oplevede stor interesse fra de 55.497 besøgende, der 23.-25. februar var med til at skabe en sand feriefest i...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk