Årets to majorvindere Bryson DeChambeau og Collin Morikawa er topnavnene i denne uge i Las Vegas, hvor Shriners Hospital for Children Open kan præsentere et stærkt felt med hele 10 spillere fra verdens top 25, og alle sæsonens fire første vindere er også med i spillebyen.

Hele turneringen kan ses på GOLFTV og Eurosport 2 med danske kommentatorer.

Bryson DeChambeau vandt sin første majortitel, da han for et par uger siden triumferede ved US Open, og efter to ugers pause er DeChambeau klar igen til at spille med PGA TOUR. Sammen med resten af PGA TOUR er han taget et tur til Las Vegas, der i denne og næste uge er vært for verdens bedste golfspillere.

Først gælder det Shriners Hospital for Children Open, som Bryson DeChambeau selv vandt for to år siden, så verdens nummer seks er bestemt en af de helt store favoritter i denne uge.

Ud over Bryson må Patrick Cantlay regnes som en af favoritterne. Verdens nummer 13 vandt Shriners Hospital for Children Open i 2017 og sluttede et slag efter Bryson DeChambaeu i 2018, mens han tabte efter omspil i fjor til Kevin Na. Sådan en rekordliste er svær at overgå.

Grundet tidsforskellen til Las Vegas sendes der helt frem til kl. 02.00 om natten, men husk, at man altid kan streame indholdet fra GOLFTV når det passer en.

Ugens Featured Group sending begynder allerede kl. 15.45, og med det stjernepakkede felt, der er til start, er der masser af topgolf i vente sidst på eftermiddagen og først på aftenen dansk tid. Ugens udvalgte tv-bolde byder på DeChambeau, Matthew Wolff og Cameron Champ i den ene bold, Jason Day, Hideki Matsuyama og vinderen fra i søndags, Sergio Garcia, i en anden, mens Kevin Na, Patrick Cantlay og Rickie Fowler får selskab af hinanden og endelig spiller Webb Simspon sammen med Collin Morikawa og Joaquin Niemann.

GOLFTV sender desuden fra SAS Championship på PGA TOUR Champions med Jim Furyk og Ernie Els i feltet. Lørdag og søndag sendes der direkte fra 20.30 til 23.00.

Lige nu tilbydes golffans 7 gratis dages adgang på GOLF.TV

Shriners Hospital for Children Open kan følges på GOLFTV og Eurosport 2

  • Torsdag den 8.10.: 23.00 – 02.00 (Featured Group dækning fra 15.45)
  • Fredag den 9.10.: 23.00 – 02.00 (Featured Group dækning fra 15.45)
  • Lørdag den 10.10.: 23.00 – 02.00 (Kun på GOLFTV)
  • Søndag den 11.10.: 23.00 – 02.00 (Kun på GOLFTV)

Jesper Knudsen og Andreas Hartø kommenterer.

Kort om Discovery Networks Danmark

Discovery Networks Danmark er den danske medievirksomhed bag blandt andet Kanal 5, 6’eren, Eurosport- og Discovery-kanalerne samt streamingtjenesterne Eurosport Player og Dplay. Discoverys 12 tv-kanaler har en samlet kommerciel seerandel på godt 20 pct., hvilket gør Discovery til den tredjestørste kommercielle tv-gruppe i Danmark. På tværs af Discoverys platforme får brugerne en stærk kombination af seriøst underholdende programmer, nærværende reportager og førsteklasses sport som bl.a. fodboldlandsholdets kampe, Superligaen og Premier League. Discovery Networks Danmark har en dansk ledelse og er ejet af Discovery, Inc.. Besøg vores hjemmeside for flere nyheder om Discovery.

Kort om GOLFTV

GOLFTV er den første destination, som forener alle golffans over hele verden. Hjertet af GOLFTV er live og on-demand streaming, som viser alle øjeblikke af PGA TOUR med verdens bedst spillere. Gennem innovation og teknologi tilbyder GOLFTV en ny måde at se, spille og engagere sig i spillet hver dag. GOLFTV er en del af Discovery. Besøg GOLF.TV og følg @GOLFTV på Twitter og på Facebook for at få de seneste nyheder.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.