Manon De Roey vandt Aramco Team Series – Bangkok

Manon De Roey vandt den individuelle turnering ved Aramco Team Series – Bangkok, der var uden danske deltagelse. Se højdepunkter fra finalerunden i videoen ovenfor. Som skrevet tidligere blev holdturneringen vundet af Team Hillier.

Som noget nyt i Aramco Team Series spilles holdturneringen over to runder, mens den individuelle turnering spilles over tre runder med cut til top-60 og lige efter anden runde. Præmiesummen på 1 mio. $ deles ligeligt, så der er 500.000 $ i holdturneringen og 500.000 $ i den individuelle turnering.

Manon De Roey vandt sin første sejr

Inden finalerunden førte Patty Tavatanakit i -9 foran Felicity Johnson og Manon De Roey i -7. Ariya Jutanugarn og Johanna Gustavsson deler 4. pladsen i -6.

Med en runde i -6 vandt Manon De Roey fra Belgien i -13 foran svenske Johanna Gustavsson i -10. Det var Gustavssons tredje andenplads i år.

Kylie Henry og Patty Tavatanakit delte 3. pladsen i -8. Ana Pelaez, der vandt i sidste uge, delte 5. pladsen i -7 med Ariya Jutanugarn og Felicity Johnson.

.
.

Det var 30-årige Manon De Roeys første sejr på LET.

Aramco Team Series, Bangkok – individuelt, resultat

Team Hillier vandt holdturneringen

Holdturneringen blev som nævnt afsluttet lørdag med Team Hillier som vinder.

Team Hillier – med Whitney Hillier, Chonlada Chayanun, Krista Bakker og amatøren Pattanan Amatanon – vandt i -31 foran Team Simmermacher – med Magdalena Simmermacher, Charlotte Liautier, Isabella Deilert og amatøten Sirapob Yapala blev nr. 2 i -28.

Aramco Team Series, Bangkok – hold, resultat

Team Hillier med Chonlada Chayanun, Kirsta Bakker, Pattanan Amatanon, og Whitney Hillier – Foto: LET / Neville Hopwood

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.