Henrik Stenson skifter til LIV Golf, hvilket har fået hans mangeårige storsponsor Mutual of Omaha til at opsige samarbejdet.

Siden 2011 har Henrik Stenson båret logo for Mutual of Omaha. Først på brystet og siden 2014 på fronten af cap’en, som det ses på billedet ovenfor, men det er slut nu, da man i følge ESPN.com er blevet enige om at ophæve samarbejdet.

Stenson mener tilsyneladende selv, at han fortsat kunne være en del af DP World Tour og være Ryder Cup 2023 kaptajn, men han blev fyret, og det er rimeligt at antage, at det er Mutual of Omaha som har ophævet aftalen.

Finans og forsikringsselskabet Mutual of Omaha er en Fortune 500 virksomhed, der har en række sponsorater af spillere der lever op til firmaets værdier om integritet, ansvarlighed og samarbejde.

Blandt de øvrige golf ambassadører der sponseres af Mutual of Omaha kan nævnes Cameron Young, Padraig Harrington, Joeal Dahmen, Jessica Korda og Paula Creamer.

.
.
Henrik Stenson med trofæet efter at have vundet Race to Dubai ranglisten 2016 – Foto: golfsupport.nl

Henrik Stenson bar således også Mutual of Omaha logoet på cap’en, da han vandt The Open 2016, men det blev et studie i en skuffet sponsor, da Stenson tog cap’en af under præmieoverrækkelsen, så de mange vinderbilleder med trofæet er uden hans Callaway cap med logo for Mutual of Omaha.

ECCO har ingen kommentarer

Henrik Stenson har også et samarbejde med ECCO. Vi har spurgt  ECCO, om Henrik Stensons skifte til LIV Golf har fået dem til at genoverveje sponsoratet, men ECCO oplyser, at de på nuværende tidspunkt ikke har nogen kommentarer til samarbejdet med Henrik Stenson.

Henrik Stenson efter sejren i The Open 2016 – Foto: golfsupport.nl
Henrik Stenson og caddien Gareth “Lordy” Lord – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.