Danish Golf ChampionshipMade in Denmark folkefest starter torsdag – Stadig billetter til salg

Made in Denmark folkefest starter torsdag – Stadig billetter til salg

5.200 tilskuere fandt onsdag vej til Made in Denmark Pro-Am og på et solbeskinnet Himmerland Golf & Spa Resort modtog især Kronprins Frederik, Søren Kjeldsen, Tom Kristensen og baneejer Lars Larsen de velkendte øredøvende Made in Denmark bifald.

Sommer, verdensklasse golf og fantastisk dansk musik
Torsdag morgen gælder det så for alvor! Den tredje udgave af Made in Denmark indledes kl. 07.30, hvor både Sebastian Cappelen og Morten Ørum Madsen slår først ud på henholdsvis hul 1 og 10. Senere på formiddagen kan man følge Thomas Bjørn og Martin Kaymer, mens eftermiddagens helt store trækplastre vil være boldene med Thorbjørn Olesen og Søren Kjeldsen.

Der er fortsat billetter til Made in Denmark, og med en fantastisk vejrudsigt for de kommende dage, så er der alt mulig grund til at komme til Made in Denmark og heppe på de danske golfere.

Made in Denmark Festival
Så snart sidste bold triller i hul torsdag åbner Made in Denmark Festival dørene, og her er lagt op til en god omgang nostalgi, når der skal rokkes til Kim Larsen, Shu-bi-Dua og Gnags.

Programmet torsdag aften ser således ud:

  • Ca. 19:00 (Support: Lune Carlsen + DJ) (Danmarks bedste Kim Larsen Kopi)
  • MICHAEL HARDINGER BAND ca. 20:00 (Alle de gamle Shu-bi-Dua numre)
  • GNAGS ca. 22:00

Har du allerede billet til Made in Denmark, så har du automatisk adgang til Made in Denmark Festival. Har du ikke billet, så skynd dig at lægge vejen forbi Billetnet her.

Du kan også købe din billet i døren

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Christofer Rahm vandt ECCO Tour Spanish Open

Christofer Rahm vandt ECCO Tour Spanish Open, der var sæsonpremieren på ECCO Tour og den tredje Nordic League turnering efter to Cutter & Buck...

Jacob Jørgensen blev nr. 3 i Golf Mad Ch’ship på Pro Golf Tour

James Meyer de Beco fra Belgien vandt sin første Pro Golf Tour sejr i Golf Mad Championship på Lykia Golf Links i Tyrkiet, hvor...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk