Når Made in Denmark løber af stablen fra 23. – 26. maj på Himmerland Golf & Spa Resort, bliver det med et nyt “efternavn”. Turneringen hedder fremover “Made in Denmark presented by FREJA”.

Det er den danske transportvirksomhed, FREJA Transport & Logistics, der således skruer op for Made in Denmark samarbejdet og bliver en ekstra stor partner for Danmarks store folkefest.

– Vi er meget glade for at FREJA, der er en af vores mange trofaste sponsorer, har valgt at øge deres support til vores turneringer. FREJA er både som sponsor og som navn et super match til Made in Denmark´s DNA. Ja selv farverne passer, siger en glad Made in Denmark salgschef, Thomas Nielsen.

Made in Denmark har været afviklet siden 2014, og har med raketfart etableret sig som en af de mest besøgte og populære turneringer på Europa Touren.

Præmiesummen ved Made in Denmark øges fra 11 millioner kr. i fjor til 22 millioner kr. i 2019. Med en højere præmiesum følger ekstra prestige og opmærksomhed, og det er naturligvis med til, dels at tiltrække nye sponsorer, men også at eksisterende sponsorer ser nye og større muligheder med samarbejdet.

– Made in Denmark er et fantastisk brand som vi gennem turneringens første fem år, har haft stor glæde af at være en del af. Nu går vi et skridt videre og bliver presenting sponsor. Made in Denmark’s professionelle setup passer perfekt med vores kerneværdier, hvorfor det er oplagt at bruge eventen til vores marketing og kundepleje”, siger Jørgen Hansen, direktør for FREJA Transport & Logistics.

FREJA bliver ligeledes presenting sponsor på Challenge Tour afdelingen, Made in Denmark Challenge presented by FREJA, der i 2019 afvikles i Ry fra 7. – 10. juli.

Billetter sælges fra 24. januar

Billetsalget til Made in Denmark presented by FREJA åbner igen 24. januar. Link til billetsalget findes her.

www.freja.com/dk og madeindenmarkgolf.dk

Jørgen Hansen, direktør for FREJA Transport & Logistics – Foto: PR

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.