PopulærtDP World TourLucas, Rose, McIlroy, Molinari, Casey og Tiger blandt de sidste 16

Lucas, Rose, McIlroy, Molinari, Casey og Tiger blandt de sidste 16

Lucas Bjerregaard var seedet som nr. 50 ud af de 64 deltagere i WGC – Dell Technologies Match Play, men nu er han blandt de sidste 16 i turneringen. Se højdepunkter fra tredje runde ovenfor.

Lucas vandt sin pulje foran Justin Thomas, der er nr. 5 på verdensranglisten, mens Thorbjørn Olesen blev nr. 3 i sin pulje, så han er ikke med i lørdagens 1/8 finaler.

Lørdag skal Lucas spille mod Henrik Stenson fra kl. 14:19 dansk tid. Hvis Lucas vinder, skal han møde vinderen af opgøret mellem Rory McIlroy og Tiger Woods i kvartfinalen, som spilles senere lørdag.

Fem af de 16 bedste gik videre

De 64 deltagere var seedet efter deres placering på verdensranglisten, men som det altid er tilfældet med hulspil, så var der flere overraskelser.

Kun fem af de 16 bedste spillere vandt deres pulje. De fem er Justin Rose, Rory McIlroy, Francesco Molinari, Paul Casey og Tiger Woods. Fire af de fem skal møde hinanden i 1/8 finalen.

En eagle og fire birdies på seks huller af Tiger

Tiger var 2 ned mod Patrick Cantlay efter 8 huller, men på de seks huller fra 11. til 16. hul lavede Tiger en eagle og fire birdies, hvilket gav ham en sejr på 4 & 2.

For at vinde pulje var Tiger afhængig af, at Aaron Wise tog point fra Brandt Snedeker, og det gjorde han ved at vinde en 6 & 4, så Tiger vandt puljen uden at skulle i omspil.

Hole-in-one af Westwood

Lee Westwood lavede hole-in-one på 11. hul, mens tabte 3&1 mod Tyrrell Hatton.

To omspil

Ved pointlighed i puljerne blev vinderen fundet via et hul-for-hul omspil. Sådan vandt HaoTong Li pulje 3 med en birdie på første omspilshul mod Alex Noren, mens Kevin Kisner vandt pulje 14 på tredje omspilshul mod Ian Poulter.

De 16 puljevindere

De 16 puljevindere er opsat nedenfor. Tallet i parentes er deres seedning i turneringen:

Kevin Na (57) – Justin Rose (2)
Francesco Molinari (7) – Paul Casey (10)
Louis Oosthuizen (19) – Marc Leishman (17)
HaoTong Li (36) – Kevin Kisner (48)
Tiger Woods (13) – Rory McIlroy (4)
Lucas Bjerregaard (50) – Henrik Stenson (37)

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Mariajo Uribe vandt europæisk kvalifikation til US Women’s Open

Mariajo Uribe vandt den europæiske kvalifikation til US Women’s Open Presented by Ally, som blev spillet i Tyskland på samme bane som Amundi German...