PopulærtDP World TourLucas, Kuchar, Molinari og Kisner i WGC semifinalerne

Lucas, Kuchar, Molinari og Kisner i WGC semifinalerne

Lucas Bjerregaard, Matt Kuchar, Francesco Molinari og Kevin Kisner er klar til semifinalerne i WGC – Dell Technologies Match Play, hvor Lucas Bjerregaard vandt over Tiger Woods i kvartfinalen. Se højdepunkter fra lørdag i videoen ovenfor.

Lørdag spillede Lucas forrygende i 1/8 finalen, som han vandt 3&2 over Henrik Stenson inden han i kvartfinalen vandt 1 op over Tiger Woods, der havde vundet 2&1 over Rory McIlroy.

I de øvrige 1/8 finaler vandt Louis Oosthuizen 2&1 over Marc Leishman, Kevin Kisner vandt hele 6&5 over HaoTong Li, Francesco Molinari vandt 5&4 over Paul Casey, Kevin Na vandt 2 op mod Justin Rose, Matt Kuchar vandt 4&3 over Tyrrell Hatton, mens Sergio Garcia vandt 1 op over Branden Grace.

Lucas mod Kuchar og Molinari mod Kisner

Lucas Bjerregaard skal nu spille mod Matt Kuchar i den ene semifinale, da Kuchar vandt 2 op over Sergio Garcia. Kuchar er tidligere mester, da han vandt WGC turneringen i 2013, hvor formatet dog var et andet. Dengang spillede man ikke i puljer men kun matcher, hvorfra kun vinderen gik videre til næste runde.

Francesco Molinari lavede seks birdies på 13 huller, hvilket gav ham en suveræn sejr på 6&5 over Kevin Na, så han møder Kevin Kisner i den anden semifinale, da Kisner vandt 2&1 over Louis Oosthuizen.

Semifinalerne begynder søndag kl. 16:05 dansk tid efterfulgt af finale og match om 3./4. pladsen søndag aften.

Direkte på Viasat Golf og Viaplay.dk

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte søndag fra kl. 16. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

WGC – Dell Technologies Match Play, leaderboard

WGC – Dell Technologies Match Play, brackets – de sidste 16

WGC – Dell Technologies Match Play, resultat i puljerne

Lucas Bjerregaard – Foto: golfsupport.nl

Emily K Pedersen har kvalificeret sig til US Women’s Open

Emily K Pedersen har kvalificeret sig til US Women's Open Presented by Ally via en kvalifikationsturnering i tirsdags. Hun er indtil videre eneste dansker...

29 danske Challenge Tour sejre

24-årige Rasmus Neergaard-Petersen vandt UAE Challenge, og det er den talentfulde danskers anden Challenge Tour sejr på godt en måned, da han vandt Kolkata...