PopulærtDP World TourLucas er den eneste, som får 54 huller i Tyskland

Lucas er den eneste, som får 54 huller i Tyskland

De første tre dage er starten på Porsche European Open blevet forsinket af tåge, så turneringen er afkortet til 54 huller. Lucas Bjerregaard er eneste dansker i søndagens finalerunde.

Der har været næsten ti timers forsinkelser de første dage, så finalerunden er planlagt til at begynde søndag kl. 9 med start fra både 1. og 10. hul. Går det som de første dage, så kan man dog nok først begynde omkring kl. 11:30.

Desværre bliver Lucas Bjerregaard eneste dansker i finalerunden, og det som nr. 46 i -5. I torsdags gik han første runde i -5, og lørdag var han så rundt i par.

Thorbjørn Olesen spillede ligeledes anden runde i par, så han slutter som nr. 70 i -3 sammen med Morten Ørum Madsen. Ørum gik en god runde i -4, men efter +1 i første runde var han også ét slag fra at klare cuttet.

Lasse Jensen var rundt i par, så han blev nr. 89 i -2, mens Joachim B Hansen blev nr. 121 i +2 efter en runde i +4. Jeff Winther sluttede af med en runde i par, så han blev nr. 132 i +4.

Levy fører efter 17 birdies og 19 pars
Alexander Levy har spillet forrygende med 17 birdies og 19 pars i de første to runder. Han er således bogeyfri, og fører i -17 foran Michael Jonzon i -13.

Ross Fisher er alene på 3. pladsen i -12 foran Bernd Wiesberger, Florian Fritsch og Martin Kaymer i -11. Bradley Dredge, Robert Karlsson og Jean Hugo deler 7. pladsen i -10.

Fredag var Robert Karlsson -9 efter 15 huller. Med tre afsluttende birdies ville han have gået en 59’er på par-71 banen, men det blev istedet til en bogey og to pars.

Den forsvarende mester Thongchai Jaidee er nr. 18 i -7, mens Thomas Pieters er nr. 58 i -4.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Porsche European Open, leaderboard

Alexander Levy
Alexander Levy

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Altin van der Merwe vandt første udgave af Africa Amateur Ch’ship

Altin van der Merwe vandt den første udgave af Africa Amateur Championship efter omspil mod Christiaan Maas og Ivan Verster., hvilket giver en plads...

Forrygende feriefest fortsatte i Herning

Udstillerne på Ferie for Alle oplevede stor interesse fra de 55.497 besøgende, der 23.-25. februar var med til at skabe en sand feriefest i...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk