The Palmetto Championship at Congaree byder på en form for hjemmebanefordel til Lucas Bjerregaard, der er rejst til USA for at spille med på PGA TOUR på en bane han kender rigtig godt. Sebastian Cappelen er også til start sammen med flere af de helt store stjerner.

Hele turneringen kan ses på GOLFTV og Eurosport 2 med danske kommentatorer.

The Palmetto Championship at Congaree er en ny turnering på PGA TOUR, og den erstatter RBC Canadian Open, der heller ikke i år kan afvikles grundet rejserestriktioner til Canada. Heldigvis fik man stablet en anden turnering på benene, og det blev så The Palmetto Championship at Congaree.

Congaree er en privat bane i South Carolina, der er ejet af Dan Friedkin som Lucas Bjerregaard spillede sammen med da han vandt Alfred Dunhill Links Championship i 2018. De to er siden blevet venner, og derfor har Bjerregaard brugt Congaree som træningsbase i USA.

Congaree er kåret til den bedste nye private bane i 2010’erne, og det er en helt fantastisk bane vi kommer til at se i denne uge. Bjerregaard sammenligner den med Cypress Point, og fortæller om store svære greens, men god plads fra tee.

.
.

Sebastian Cappelen er efter et par ugers PGA TOUR pause tilbage på touren, og håber på et godt resultat inden sommerens store turneringer.

I næste uge spilles US Open, og et par af verdens bedste bruger denne uge på at spille sig i form forud for årets tredje major. Verdens nummer et Dustin Johnson er med, og må altid medregnes blandt favoritterne. Det samme må en anden majorvinder, Brooks Koepka. Koepka seneste seks starter på PGA TOUR har budt på en sejr og to andenpladser, seneste ved PGA Championship efter Phil Mickelson, så Koepka er virkelig godt spillende i øjeblikket.

Tommy Fleetwood, Ian Poulter og Matt Fitzpatrick er blandt de europæiske udfordrere til amerikanerne i denne uge, hvor også Sungjae Im og Eric van Rooyen er med.

Lige nu tilbydes golffans 7 gratis dages adgang på GOLF.TV

The Palmetto Championship at Congaree kan følges på GOLFTV og Eurosport 2:
  • Torsdag den 10.6.: 21.00 – 00.00 (Featured Group dækning fra 13.00)
  • Fredag den11.6.: 21.00 – 00.00 (Featured Group dækning fra 13.00)
  • Lørdag den 12.6.: 19.00 – 00.00
  • Søndag den 13.6.: 19.00 – 00.00

Jesper Knudsen og Jeppe Huldahl kommenterer.

GOLFTV viser mere end 2.000 timers live golf hvert år – inklusive THE PLAYERS Championship, the FedExCup Playoffs og the Presidents Cup – og et stort udbud af premium on-demand videoer, med sportens største stjerner.

Kort om Discovery Networks Danmark

Discovery Networks Danmark er den danske medievirksomhed bag blandt andet Kanal 5, 6’eren, Eurosport- og Discovery-kanalerne samt streamingtjenesterne Eurosport Player og Dplay. Discoverys 12 tv-kanaler har en samlet kommerciel seerandel på godt 20 pct., hvilket gør Discovery til den tredjestørste kommercielle tv-gruppe i Danmark. På tværs af Discoverys platforme får brugerne en stærk kombination af seriøst underholdende programmer, nærværende reportager og førsteklasses sport som bl.a. fodboldlandsholdets kampe, Superligaen og Premier League. Discovery Networks Danmark har en dansk ledelse og er ejet af Discovery, Inc.. Besøg vores hjemmeside for flere nyheder om Discovery.

Kort om GOLFTV

GOLFTV er den første destination, som forener alle golffans over hele verden. Hjertet af GOLFTV er live og on-demand streaming, som viser alle øjeblikke af PGA TOUR med verdens bedst spillere. Gennem innovation og teknologi tilbyder GOLFTV en ny måde at se, spille og engagere sig i spillet hver dag. GOLFTV er en del af Discovery. Besøg GOLF.TV og følg @GOLFTV på Twitter og på Facebook for at få de seneste nyheder.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.