PopulærtDP World TourLørdagens hold i four-ball

Lørdagens hold i four-ball

Europa var bedst i formiddagens foursome, hvor de vandt 2½ af de fire point, mens USA vandt 1½ point. USA fører dermed 6½ – 5½ inden de fire four-ball matcher.

Rory McIlroy og Thomas Pieters har vist sig som et meget stærkt makkerpar med sejre i deres to matcher sammen. De sendes ud i første gruppe, hvor de møder Brooks Koepka og Dustin Johnson, som vi endnu ikke har set sammen som par.

Danny Willett og Lee Westwood skal forsøge at løfte deres spil mod Ryan Moore og J.B. Holmes, mens Martin Kaymer og Sergio Garcia skal spille mod Phil Mickelson og Matt Kuchar.

I den sidste match møder Henrik Stenson og Justin Rose endnu engang Jordan Spieth og Patrick Reed. Det er tredje gang de spiller mod hinanden ved dette Ryder Cup. Fredag vandt Spieth og Reed 3&2 i foursome, mens Rose og Stenson vandt 5&4 i four-ball.

Ryder Cup sendes på Viasat Golf, Viaplay.dk og TV3 Sport 1. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Ryder Cup, leaderboard

De otte der sidder udenfor
Andy Sullivan kommer ikke på banen i dag, da han sidder ude sammen med Matthew Fitzpatrick, Chris Wood og Rafa Cabrera Bello.

Rickie Fowler, Brandt Snedeker, Jimmy Walker og Zach Johnson sidder over for USA.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Se top-10 med dyr under PGA Tour turneringer

Der er mange dyr på golfbanerne, og for mange er naturoplevelser en del af fornøjelserne ved at spille golf. Indimellem blander dyrene sig dog...

Nick Carlson vandt Next Golf Tour på Innisbrook efter drama

Med bl.a. et holet slag fra 270 meter efter et drop vandt Nick "Bump" Carlson den sjette og sidste regulære Next Golf Tour turnering...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk