Live golf vender tilbage til GOLFTV i samarbejde med PGA TOUR, når der spilles golf for første gang siden COVID-19 satte al sport på pause. GOLFTV viser TaylorMade Driving Relief velgørenheds skins match, hvor nogle af verdens bedste spillere spiller for at samle penge ind til kampen mod Corona virus.

Verdens nummer et, Rory McIlroy er partner med Dustin Johnson og møder Rickie Fowler og Matthew Wolff i en match, der samler penge ind til kampen mod Corona virus. TaylorMade Driving Relief bliver streamet direkte og helt gratis på GOLFTV fra kl. 20.00 søndag den 17. maj direkte fra Seminole Golf Club i Florida. TaylorMade Driving Relief kan også ses live på DplayEurosport Player og Eurosport 1. I Danmark kommenterer Andreas Hartø matchen.

Golffans kan glæde sig til at se McIlroy og Johnson i duel med Fowler og Wolff i denne historiske 18 hullers velgørenheds dyst, og har også mulighed for at følge hele forberedelsen til matchen, der bliver dækket af Golf Digest. Fans kan også hjemmefra bidrage til indsamlingen gennem PGA TOUR Charities via online donations og GoFundMe.

Matchen bliver gennemført med overholdelse af alle afstandsregler og bliver spillet uden tilskuere, så sikkerheden og sundheden kan sikres for golfspillerne og produktionsholdet. Alle fire spillere har doneret deres tid og Rory McIlroy og Dustin Johnson spiller for the American Nurses Foundation, mens Rickie Fowler og Matthew Wolff støtter the CDC Foundation.

– Vi er føler os privilegerede over at være med til at bringe live golf tilbage. Det er vigtigt, at sportens tilbagevenden bliver tilgængelig for de mange millioner af passionerede fans i hele verden, så vi bruger hele GOLFTV og Discoverys internationale netværk til at vise denne milepæl i sport, siger Alex Kaplan, President and General Manager for Discovery Golf og fortsætter:

– TaylorMade Driving Relief bliver en hyldest og anerkendelse af indsatsen fra sundhedspersonale over hele verden gennem sportens styrke. Med nogen af golfens største navne bliver denne søndag helt sikkert en mindeværdig dag. GOLFTV er glade for at samarbejde med alle vores partnere, når vi markerer genoptagelsen af verdensklasse sport, som alle kan nyde i denne udfordrende og særlige tid.

Dustin Johnson 20-gange vinder af PGA TOUR fortæller:

– Jeg glæder mig virkelig meget til at spille med Rory og til at komme tilbage på golfbanen. Det er fantastisk at have en verdensklasse makker og støtte fra GOLFTV, så vi kan få så mange seere som muligt. Jeg er sikker på, at Rickie og Matt vil være klar til at give os kamp til stregen, men forhåbentlig kan Rory og jeg slå dem, og vinde en masse penge og støtte til velgørenhedsorganisationer og dem, der er påvirket mest af COVID-19.

The TaylorMade Driving Relief charity skins match er et partnerskab mellem PGA TOUR, NBC Sports og Sky Sports, og spillerne vil kæmpe om 3 millioner dollars støttet af United Health Group til velgørende formål til fordel for Covid-19 velgørenhed samt the American Nurses Foundation og the CDC Foundation. Derudover er der givet en million dollars af Farmers Insurance til støtte af COVID-19. PGA TOUR vil også samle yderligere penge ind via telefon og onlineindsamling.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.