PopulærtLadies European TourLET udvider i Mellemøsten

LET udvider i Mellemøsten

Ladies European Tour har netop tilføjet endnu en turnering i Mellemøsten, hvor der nu er tre turneringer i år.

Siden 2006 har Omega Dubai Ladies Masters været en del af turneringsprogrammet. Nu er der også turneringer i Abu Dhabi og Qatar.

I marts offentliggjorde Ladies European Tour turneringen i Abu Dhabi, Fatima Bint Mubarak Ladies Open, som spilles på Saadiyat Beach Club fra den 2. – 5. november. Der er lavet en tre-årig aftale, og der spilles om en præmiesum på $ 550.000.

Fra den 23. – 26. november skal Qatar Ladies Open spilles på Doha Golf Club, som også er vært for herrernes Commercial Bank Qatar Masters.

– Det er vigtigt for os at hjælpe til med at promovere og udvikle golf i Mellemøsten, siger LET direktøren Ivan Khodabakhsh i en pressemeddelelse og fortsætter:

– Vi vil gerne vise, hvor fantastisk og inspirerende golf er samt opmuntre kvinder i regionen til at overveje det som en del af en sund, aktiv og dejlig livsstil. Golf er kendt i regionen, hvor vi har set mange juniorer på fairways. Vi vil også gerne være med til at øge antallet af kvinder og piger som spiller golf.

Se hele LET turneringsprogrammet på www.ladieseuropeantour.com/tournaments

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Scheffler vandt Masters for anden gang – nedtur for Nicolai Højgaard

Scottie Scheffler vandt Masters 2024, hvor Nicolai Højgaard blev nr. 16 efter bl.a. en 7'er på par-3 hullet 12. Ærgerligt, men alligevel også en...

Se fantastiske slag der har defineret bag-ni under Masters

Det siges, at Masters afgøres på bag-ni om søndagen, og mod slutningen af den traditionsrige major på Augusta National er der ofte også en...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk