PopulærtLadies European TourLET udvider i Mellemøsten

LET udvider i Mellemøsten

Ladies European Tour har netop tilføjet endnu en turnering i Mellemøsten, hvor der nu er tre turneringer i år.

Siden 2006 har Omega Dubai Ladies Masters været en del af turneringsprogrammet. Nu er der også turneringer i Abu Dhabi og Qatar.

I marts offentliggjorde Ladies European Tour turneringen i Abu Dhabi, Fatima Bint Mubarak Ladies Open, som spilles på Saadiyat Beach Club fra den 2. – 5. november. Der er lavet en tre-årig aftale, og der spilles om en præmiesum på $ 550.000.

Fra den 23. – 26. november skal Qatar Ladies Open spilles på Doha Golf Club, som også er vært for herrernes Commercial Bank Qatar Masters.

– Det er vigtigt for os at hjælpe til med at promovere og udvikle golf i Mellemøsten, siger LET direktøren Ivan Khodabakhsh i en pressemeddelelse og fortsætter:

– Vi vil gerne vise, hvor fantastisk og inspirerende golf er samt opmuntre kvinder i regionen til at overveje det som en del af en sund, aktiv og dejlig livsstil. Golf er kendt i regionen, hvor vi har set mange juniorer på fairways. Vi vil også gerne være med til at øge antallet af kvinder og piger som spiller golf.

Se hele LET turneringsprogrammet på www.ladieseuropeantour.com/tournaments

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Reglerne for cuttet i The Open

Cut-reglen i The Open er ganske simpel, da det er top-70 og lige efter anden runde, som klarer cuttet til weekendens finalerunder. Man medtæller...

Hvad var det for en forestilling, Robert Macintyre?

Det var en højst besynderlig forestilling Macintyre og hans caddie leverede på 16.hul under Genesis Open i Skotland, da det lykkes Macintyre at få...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk