Dynekongen Lars Larsen sov stille ind mandag den 19. august 2019.

Lars Larsen, eller Købmanden som han også var kendt som, sov stille ind i sit hjem ved Silkeborg med den nærmeste familie ved sin side. Han blev 71 år og efterlader sig sin kone, Kristine, to børn og fire børnebørn.

– Vi har i dag mistet vores far, mand og bedstefar, og Danmark har mistet en enestående købmand. Han vil blive savnet af os alle, og når vi har sørget over vores store tab, vil vi fortsat gøre vores bedste for at videreføre hans imponerende livsværk, siger Jacob Brunsborg, der i juni overtog posten som bestyrelsesformand i Lars Larsen Group efter sin far, i en pressemeddelelse fra JYSK.

Lars Larsen stod i spidsen for koncernen indtil juni 2019, hvor han på grund af fremskreden leverkræft overdrog formandsposten for Lars Larsen Group til sin søn, Jacob Brunsborg.

Fik Europa Touren tilbage til Danmark

Forretningsmanden Lars Larsen var på flere måder involveret i golf, hvor han særligt er kendt som manden der fik Europa Touren tilbage til Danmark via Fonden Made In Denmark Golf.

Made in Denmark presented by FREJA blev spillet første gang i 2014, og fortsætter som minimum frem til 2023. Det samme gør Challenge Tour turneringen Made in Denmark Challenge.

Himmerland Golf & Spa Resort, golfbilproducenten Garia og tøjproducenten Backtee er en del af Lars Larsen Group, der også ejer en tredjedel af Royal Oak Golf sydøst for Kolding.

JYSK har 40-års jubilæum i 2019

Lars Larsen åbnede sin første JYSK butik i 1979, og nåede at opleve den succesfulde koncerns 40-årsdag. JYSK har flere end 2.800 butikker og 23.000 medarbejdere i 52 lande.

JYSK er ejet af familien bag Lars Larsen Group, der står bag en række virksomheder med en samlet omsætning på 29,9 milliarder danske kroner. JYSKs omsætning er på hele 26,636 milliarder danske kroner, og således den suverænt største del af koncernen.

Æret være Lars Larsens minde.

Lars Larsen på 16. hul i Himmerland under Pro-Am turneringen op til Made in Denmark 2019 – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.