Asian TourLahiri afsluttede med syv birdies i træk, men tabte omspil til Tangkamolprasert

Lahiri afsluttede med syv birdies i træk, men tabte omspil til Tangkamolprasert

Pavit Tangkamolprasert vandt Asian Tour turneringen Venetian Macao Open efter omspil mod Anirban Lahiri, der var på en delt førsteplads efter tredje runde.

Anirban Lahiri var +1 efter 11 huller af finalerunden, men så afsluttede han runden med syv birdies i træk! Runden i -6 var dog kun nok til en delt førsteplads i -16 med Pavit Tangkamolprasert, som gik finalerunden i -7.

Pavit Tangkamolprasert vandt omspillet og sin første sejr på Asian Tour efter fem sejre på Asian Development Tour, hvoraf de fire var i 2014 mens den sidste var tidligere i år.

Chan Shih-chang og Chikkarangappa S. delte 3. pladsen i -13.

Ian Poulter blev nr. 28
Alex Cejka blev nr. 18 i -5. Ian Poulter, der gjorde comeback efter mere end fire måneders skadespause, blev nr. 28 i -3, Scott Hend og Branden Grace delte 34. pladsen i -2 mens Marcus Fraser blev nr. 46 i par.

Victor Østerby deltog, men missede cuttet efter anden runde.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Venetian Macao Open, resultat

Årets største præmiesum på Asian Tour
The Venetian Macao Open havde en præmiesum på $ 1,1 mio. hvilket er årets største i en regulær Asian Tour turnering med fuldt felt af Asian Tour spillere.

Der er større turneringer, men de er med et begrænset felt af Asian Tour spillere.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

20 mio. $ – så meget tjente spillerne i Masters 2024

Man er ikke med i Masters for pengenes skyld, og på Augusta National taler man helst ikke om det. Men ikke desto mindre er...

Er der “gummiarm” i dansk golf?

Dansk golf er i rivende udvikling - altså når vi selv skal sige det. Dog forekommer det mig, at når danske golfspillere endelig kommer...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk