Det populære La Manga Club resort i Spanien er genåbnet den 1. juli efter en længere COVID-19 nedlukning.

La Manga Club ligger i Murcia regionen, hvor der har været færre smittede med COVID-19 end i andre dele af Spanien, men resortet lukkede ned den 16. marts.

I Danmark har der været et rygte om, at La Manga ville holde lukket i hele 2020, og først genåbne i marts 2021. Det har dog aldrig været hensigten, selvom man i en periode havde lukket for bookinger frem til marts 2021. Det var dog af hensyn til ansatte og gæster, da man ville være helt sikker på forholdene og rejserestriktionerne inden man igen ville genåbne resortet.

Nu hvor de fleste lande er godt igang med en genåbningen, og der løbende kommer lempelser af rejserestriktioner, så åbner La Manga Club igen.

5-stjernet hotel og både North og South Course er åbne
La Manga Club – Foto: PR

Det er ikke hele resortet som åbnes på samme tid, men det 5-stjernede Principe Felipe Hotel, flere restauranter, tennis baner er åbnet, mens andet åbnes løbende.

18-huls banerne South og North Course på La Manga Club er åbne for spil nu, mens West og Par-47 indtil videre er lukket.

La Manga Club er et eksklusivt resort i Spanien, som udover tre 18-hullers golfbaner bl.a. også omfatter et 5-stjernet hotel, 4-stjernede lejligheder, et 2.000 m2 stort wellness center samt flere end 15 barer og restauranter. Der er også hele 28 tennisbaner og otte fodboldbaner.

www.lamangaclub.com

La Manga Club – Foto: PR, Jacob Sjöman

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.