DGU har i tæt og godt samarbejde med udvalgte værtsklubber nu afviklet 4 af de i alt 6 matcher som udgør Pensionsselskabets Paragolf Tour 2022.

Efter de to indledende matcher som Odense Eventyr GK og Åskov GK på bedste vis var værtsklubber for så var det i de forgangne weekender Langesø GK på Fyn og Værløse GK på Sjælland som stod for arrangementet – inkl. fine præmieborde begge steder.

Der ventede deltagerne 2 dejlige men også svære og krævende baner – hvor især Værløses kuperede greens greens resulterede i mange 3-putts og det der var værre!

For at kunne deltage i PPT 22 skal man have en eller anden form for funktionsnedsættelse – enten fysisk eller udviklingsmæssigt, men det er udelukkende spillernes spille-hcp. som afgør hvilken række man spiller i.

Der spilles i 2 rækker – en A-række for spillere med hcp. på 18,4 eller lavere og en B-række for spillere med hcp. 18,5 og højere. A-rækken spiller slagspil (netto), mens B-rækken spiller stableford.

.
.

For at komme i betragtning som samlet og ærefuld vinder af PPT 22 og ikke mindst de fine præmier fra Callaway og Golfexperten skal man gennemføre mindst 4 af de 6 turneringer. Spillere som har deltaget i mere end 4 matcher kan fratrække det dårligste resultat. Efter hver match tildeles spillerne placeringspoint og når den afgørende match i Skovbo GK den 20. august er færdig spillet, så kan vi kåre de to vindere af PPT 2022.

Inden de 2 sidste matcher spilles i henholdsvis Skive (23/7) og Skovbo (20/8)  er stillingen følgende:

A-række:

  • Troels Højbjerre Helsingør GC                         69  pp
  • Morten Ridder Johansen Søllerød GK               62,5 pp
  • Simon Wada Tollundgaard GK                         45,5 pp
B-række:
  • William Krag Lübker GK                                 68 pp
  • Frederik Villads Jørgensen Helsingør GC          65 pp
  • Annelene Z. Mortensen Helsingør GC              63 pp
Pensionsselskabets Paragolf Tour 2022 i Værlæse Golfklub – Foto: PR.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.