Challenge Tour sæsonen er begyndt, men det er endnu uvist, hvor sæsonfinalen skal spilles. Det skulle have været i Ras Al Khaimah frem til år 2020, men kontrakten er ophævet.

Efter tre år med sæsonfinale i Oman og to år i Dubai, blev sæsonfinalen 2018 spillet i Ras Al Khaimah. Det blev offentliggjort som en 3-årig aftale frem til 2020, men kontrakten er blevet ophævet efter et første år.

Det bekræfter en talsmand for Challenge Touren overfor 19hul.dk:

– Vi havde en vellykket sæsonfinale i Ras Al Khaimah sidste år, men efter at have udnyttet en exit-klausul, er vores kontrakt med Ras Al Khaimah Tourism Development Authority afsluttet.

Challenge Touren er derfor på jagt efter et nyt værtsland og bane for sæsonfinalen, som er programsat til den 7. -10. november med en præmiesum på 420.000 €.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.