KonkurrenceKonkurrence - Vind abb. på C More golf, film og serier som...

Konkurrence – Vind abb. på C More golf, film og serier som kan nydes af hele familien

Opdateret: Konkurrencen er slut. Vi har trukket lod blandt de rigtige svar på Facebook og pr. mail. Stort tillykke til vinderen Brian Brasholt, som er blevet kontaktet.

— oOo —

Verdens bedste fra USA spiller mod resten af verden bortset fra Europa i denne uges Presidents Cup, som er en Ryder Cup lignende turnering.

Alle 12 på det amerikanske hold er i top-30 på verdensranglisten, mens alle 12 på det internationale hold er i top-70, så der kan forventes en masse god golf og drama i hulspilsturneringen.

C More Golf sender hele Presidents Cup direkte fra torsdag til søndag. Som altid kan du se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Svar på ugens spørgsmål og vind abb. på C More m.m.

I samarbejde med C More afholder vi en konkurrence, hvor du skal svare på følgende spørgsmål:

• Phil Mickelson har deltaget i alle udgaver Presidents Cup, så han er med for 12. gang. Hvilket år blev Presidents Cup spillet for første gang?

Send dit svar pr. mail til konkurrence@19hul.dk eller deltag på Facebook ved at skrive en kommentar til opslaget for konkurrencen.

• 1 cap

Du kan deltage i konkurrencen frem til og med på søndag den 1. oktober 2017.

Taylor Pendrith vandt The CJ CUP at Byron Nelson

Taylor Pendrith vandt sin første PGA Tour sejr i The CJ CUP at Byron Nelson, hvor Thorbjørn Olesen missede cuttet. Se højdepunkter fra finalerunden...

Scott Dunlap vandt Insperity Inv. efter 36 huller på én dag

Scott Dunlap vandt Insperity Invitational på PGA Tour Champions, hvor Thomas Bjørn var med. Turneringen blev forsinket og siden afkortet til 36 huller lørdag...