Kom med på afbud og vandt LECOM Suncoast Classic

På Korn Ferry Tour blev den kombinerede 2020-21 sæsonen genoptaget med LECOM Suncoast Classic, der efter omspil blev vundet af Hayden Buckley.

Inden finalerunden delte Hayden Buckley og Billy Kennerly føringen i -12 foran Ollie Schniederjans i -11.

24-årige Hayden Buckley, der torsdag morgen var førstereserve til en plads i feltet og således kom med på afbud, sluttede i -13 sanmen med Dawson Armstrong og Taylor Montgomery. De tre skulle dermed i omspil, som Hayden Buckley med en birdie på første omspilshul. Det er hans første sejr på Korn Ferry Tour.

Mod slutningen lignede Billy Kennerly en vinder, men med en bogey på 15. hul, dobbeltbogey på 17. og bogey på 18., blev han nr. 4 i -12. Han førte med to slag inden 17. hul, men sluttede ét slag fra omspillet.

To sæsoner er blevet til én

Som følge af COVID-19 og den deraf manglende oprykning til PGA Tour, er 2020 og 2021 sæsonerne på Korn Ferry Tour kombineret til én. Stillingen på ranglisten fra sidste år er således overført til i år.

.
.

LECOM Suncoast Classic, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.