Kom med indenfor i TaylorMades nye imponerende Tour Truck

TaylorMade har fået bygget en ny Tour Truck, der skal servicere spillerne på PGA Tour, hvor den lanceres ved Masters 2019 om to uger. TaylorMade har lavet videoen ovenfor, hvor man kan komme med indenfor og se hvordan den blev bygget af Craftsmen Industries.

Udover at hjælpe spillerne med udstyr, så kan de også slappe af i Tour Truck’en i den dertil indrettede lounge på 1. sal, da taget kan hæves, som kan se det i videoen ovenfor. Inspireret af de lastbiler, der kører rundt med Formel 1, har man fået bygget den meget store Tour Truck, som bliver den største på PGA Tour.

1. sal loungen i TaylorMades nye Tour Truck – Foto: TaylorMade

Den 22 ton tunge og knap 13 meter lange lastbil forventes at skulle køre godt 56.000 km. i sit første år på PGA Tour. Udover at være arbejdsplads for TaylorMade, så er der 12 private skabe til de største TaylorMade spillere som Dustin Johnson, Rory McIlroy, Tiger Woods, Rickie Fowler og Jon Rahm.

TaylorMades nye Tour Truck “foldet ud” med 1. sal – Foto: TaylorMade

Den nye Tour Truck rejser rundt med bl.a. 700+ TaylorMade køllehoveder, 1.500+ skafter, 1.000 grips, 1.200 TP5 og TP5x bolde samt 500 caps og t-shirts.

TaylorMades nye Tour Truck som den tager sig ud på vejene – Foto: TaylorMade

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.