Legends TourKnud Storgaard klar til finalen på Legends Tour Tourskolen

Knud Storgaard klar til finalen på Legends Tour Tourskolen

Knud Storgaard er igen med på Legends Tour Tourskolen, der spilles på Gloria Golf Club i Tyrkiet. Først skulle han klare sig videre fra Stage One og det lykkedes, men ikke uden problemer, og han skal spille bedre, hvis han skal have ét af blot fem kort til Legends Tour.

Der var 60 spillere i Stage One med top-41 og lige der gik videre til Final Stage. Efter +7 i første runde var Knud Storgaard kun lige indenfor grænsen, og efter +5 i anden runde blev han delt nr. 38 i +12. Knud Storgaard skriver på Facebook, at hans laser-afstandsmåler gik i stykker på 1. hul i første runde, mens hans lange spil var godt i anden runde, men det korte spil var dårligt.

Fire spillere delte førstepladsen i -1, og det var Gregg Upton, Roderick Bastard, Alan McLean og Christopher Gane.

51-årige Knud Storgaard var også med på Tourskolen sidste år, hvor han blev nr. 28 da Keith Horne vandt. I juli 2023 kvalificerede han sig til The Senior Open, hvor han missede cuttet da Alex Cejka vandt.

Final Stage begynder fredag

Final Stage begynder på fredag den 19. januar og spilles over fire runder på Gloria New Course med cut efter tre runder. Feltet er på omkring 72 spillere, og efter 3. runde klarer alle indenfor otte slag af 5. pladsen cuttet til finalerunden, der spilles på mandag.

Nogle af sidste års Legends Tour spillere og tidligere DP World Tour spillere er direkte kvalificeret til Final Stage, hvor der spilles om fem kort til Legends Tour.

Storgaard har spillet tre sæsoner på DP World Tour

Knud Storgaard vandt en Challenge Tour turnering tilbage i 1997, og spillede på DP World Tour, der dengang hed European Tour, i 1998, 2000 og 2003. I 2003 spillede han kun den første del af sæsonen, da han fik konstateret testikelkræft. Han fik via en medical exemption adgang til nogle få turneringer i 2004, men ikke nok til at holde kortet. Han har spillet 126 Challenge Tour turneringer og 76 DP World Tour turneringer i karrieren.

De seneste år har Knud Storgaard undervist og arrangeret golfrejser sideløbende med at han har spillet enkelte ECCO Tour turneringer.

Legends Tour Q School – Stage One, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Lexi Thompson indstiller karrieren

29-årige Lexi Thompson har offentliggjort, at hun efter 2024 sæsonen indstiller karrieren som fuldtidsprofessionel. Det afslørede hun i en video på Instagram, som kan...

Herrer: Penge- og pointranglister, 27. maj 2024

Nacho Elvira vandt Soudal Open foran bl.a. Niklas Nørgaard, der havde et putt for at komme i omspil om sejren, men han kan glæde...

Sat op til succes

De fem nyeste artikler på 19hul.dk