PopulærtDP World TourKjeldsen ser frem til The Open

Kjeldsen ser frem til The Open

Søren Kjeldsen har lavet en videoopdatering op til The Open i denne uge. Videoen er lagt på hans Facebookside, og kan også ses nedenfor.

I videoen ser han tilbage på de seneste problemer, og de problemer han har haft med driveren. De ser dog heldigvis ud til at være løst sammen med den mangeårige træner Colin Smith.

Han ser også frem til The Open på Royal Troon, som han aldrig har spillet før.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte fra The Open. Første gang torsdag fra kl. 07:30 – 21:00. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Årets 3. Major står for døren. Hør hvor jeg står inden det går i gang….

Opslået af Soren Kjeldsen på 11. juli 2016

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Herrer: Penge- og pointranglister, 17. juni 2024

Bryson DeChambeau vandt US Open foran Rory McIlroy, der skuffet forlod Pinehurst No. 2 uden at sige tillykke til DeCambeau og efterfølgende har trukket...

Tre danskere videre til hulspil i The Amateur Championship

Tre af fire danskere i den 129. udgave af The Amateur Championship gik videre fra slagspilskvalifikationen til hulspilsfinalerne, som spilles fra onsdag til lørdag. Der...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk