Kjeldsen: – Nu skal der trænes og spilles turneringer

Søren Kjeldsen har haft et skadesplaget forår, da han har haft problemer med ryggen. Det har han fået styr på, så nu spiller han fem uger i træk.

Det fortæller Kjeldsen i en video på sin Facebook side, som også kan ses ovenfor. Tryk på højtaleren i højre hjørne af videoen for at få lyd på.

– Status lige nu er, at min ryg er god og jeg er fuldt igang med træningen, siger Søren Kjeldsen der er med i denne uges Rocco Forte Sicilian Open og fortsætter:

– Jeg spiller fem uger i træk, så det er min plan at spille rigtig meget, for jeg har spillet meget mindre, end jeg plejer. Det er at klø på nu, og komme ind i en god rytme, hvor jeg får trænet en masse og spillet en masse turneringer, og så håber jeg at få en god sommer.

Kjeldsen er nr. 193 på Race to Dubai ranglisten

Søren Kjeldsen har spillet 7 turneringer i år, hvilket er det samme  antal som bl.a. Thorbjørn Olesen og Thomas Bjørn.

Kjeldsen har kun klaret to cuts med en beskeden 39. plads i Maybank Championship som det hidtil bedste, så på Race to Dubai ranglisten er han langt tilbage som nr. 193.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.