PopulærtDP World TourKjeldsen og Lasse i top-10 inden finalen på Old Course

Kjeldsen og Lasse i top-10 inden finalen på Old Course

Tre af de syv danskere klarede cuttet i Alfred Dunhill Links Championship, hvor søndagens finalerunde på Old Course St. Andrews. Danny Willett missede cuttet, men skal alligvel spille finalerunden med sin caddie.

De første tre dage har deltagerne skiftevis spillet på Old Course St. Andrews (OC), Carnoustie (C) og Kingsbarns (K). Top-60 har klaret cuttet sammen med de 20 bedste Pro-Am hold. Læs mere om turneringen i artiklen med starttider for de første tre dage.

Søren Kjeldsen og Lasse Jensen deler 8. pladsen
Søren Kjeldsen (OC) var rundt i -5, så han rykkede frem til en 8. plads i -10. Den deler han med Lasse Jensen (K), som gik tredje runde i -6.

Med en runde i -4 rykkede den forsvarende mester Thorbjørn Olesen (OC) indenfor cutgrænsen, da han er nr. 53 i -3.

Derimod var en runde i -1 ikke nok for Jeff Winther (OC), da han misser cuttet som nr. 63 i -2. Morten Ørum Madsen (C) gik -1, men slutter som nr. 106 i +2.

Joachim faldt fra en 6. plads til en 117. plads
Joachim B Hansen (C) begyndte dagen på en 6. plads i -6, men han manglede den sværeste af de tre runder på Carnoustie. Der har været flere gode runder i denne uge på den ellers meget krævende bane, men desværre faldt Joachim helt sammen.

Et godt resultat ville have sikret ham en fornyelse af Europa Tour kortet, men efter en runde i +9 faldt han tilbage til en 117. plads i +3.

Lucas Bjerregaard (K) var rundt i +5, så han slutter som nr. 154 i +9.

Tyrrell Hatton overtog føringen
Tyrrell Hatton (OC) gik en forrygende runde i -10, hvilket var en tangering af banerekorden på 62 slag.

Hatton fører i -17 foran Ross Fisher (C)  i -14. Joakim Lagergren (OC) og Richard Sterne (OC) deker 3. pladsen i -13.

Kaymer er på 5. pladsen
Der er seks Ryder Cup 2016 spillere i feltet, som alle spillede Old Course i anden runde.

Efter en runde i -7 er Martin Kaymer, som vandt turneringen i 2010, nr. 5 i -12 inden finalerunden. Rafa Cabrera Bello er nr. 12 i -8, mens Thomas Pieters er nr. 31 i -5.

De resterende tre missede alle cuttet. Matthew Fitzpatrick som nr. 117 i +, Danny Willett som nr. 143 i +6 og Lee Westwood som nr. 158 i +10.

Willett missede cuttet, men skal spille søndag
Selvom Danny Willett som nævnt missede cuttet, så skal han alligevel spille finalerunden. Han spiller ikke med om den store præmiesum i den individuelle turnering, men sammen med sin amatørmakker Jonathan Smart er han nr. 4 i Pro-Am turneringen.

Jonathan Smart er i øvrigt normalt caddie for Danny Willett, men han har fået en friuge for selv at spille med, hvilket han gør godt.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Alfred Dunhill Links Championship, leaderboard

Tyrrell Hatton
Tyrrell Hatton

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Kvinder: Penge- og pointranglister, 4. marts 2024

Hannah Green vandt HSBC Women’s World Championship på LPGA, hvor Emily K Pedersen blev nr. 41. Emily tjente 7.963 $ svarende til 55.000 danske kroner,...

Mason Andersen vandt 117 Visa Argentina Open

Amerikanske Mason Andersen vandt 117 Visa Argentina Open presented by Macro på Korn Ferry Tour. Argentina Open blev spillet første gang i 1905, men...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk