PopulærtDP World TourKjeldsen kæmpede og holdt fast i toppen

Kjeldsen kæmpede og holdt fast i toppen

Opdateret: Phil Mickelson fører efter anden runde af The Open, mens Søren Kjeldsen er på en flot 3. plads. Læs mere i denne artikel.

— oOo —

Søren Kjeldsen og Lasse Jensen er færdige med anden runde af The Open. I skrivende stund er Kjeldsen på andenpladsen, mens Lasse misser cuttet i sin major debut.

Efter første runde førte Phil Mickelson i -8 foran Søren Kjeldsen på en flot 4. plads i -4. Thorbjørn Olesen var nr. 75 i +1, mens Lasse Jensen var nr. 148 i +7.

Kjeldsen var i problemer men gik bogeyfri runde
I anden runde var Kjeldsen lidt i problemer undervejs, men han reddede sig ud af problemerne på forbilledlig vis ved flere gange at komme ind og i for par.

Kjeldsen missede en god birdiemulighed på 16. hul, men fulgte hurtigt op ved at hole et langt birdieputt på 17. hul. Med tre birdies i en bogeyfri runde gik han anden runde i -3. Her kl. 13:20 dansk tid placerer det ham på en delt 2. plads i -7.

Lasse Jensen fik lavet en birdie på 9. hul, men der var også fem bogeys på scorekortet. Efter en runde i +4 er han pt. nr. 150 i +11 og uden mulighed for at klare cuttet.

Det regner og tyder på blæst
Det der begyndte som en dejlig solskinsdag er nu præget af regnvejr. Det er ved at klare lidt op igen, men hvis vejrudsigten holder, så kommer der mere regn og mere blæst ud på dagen. Spillerne med en sen starttid ser således ud til at få noget sværere betingelser.

Thorbjørn Olesen begynder på anden runde kl. 13:42 dansk tid.

Mickelson fører fortsat
I skrivende stund har Phil Mickelson spillet 15 huller i -2, så han fører i -10 foran Kjeldsen, Henrik Stenson og Keegan Bradley.

Kjeldsen er den førende i klubhuset, mens Stenson har spillet 11 huller i -4 og Bradley har spillet 9 huller i -3.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte fredag frem til kl. 21. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

The Open, leaderboard

Se højdepunkter på TV3Sport.dk
Senere i eftermiddagen kommer der en video med højdepunkter fra Kjeldsens runde på www.tv3sport.dk/sport/golf.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Savannah Vilaubi vandt Otter Creek Championship

Savannah Vilaubi vandt Otter Creek Championship på Epson Tour, hvor Nicole Lørup missede cuttet. Nyprofessionelle Ingrid Lindblad tjente sin første check med en 25....

Taylor Dickson vandt Blue Cross and Blue Shield of Kansas Wichita Open

Taylor Dickson vandt Blue Cross and Blue Shield of Kansas Wichita Open på Korn Ferry Tour. Med en finalerunde i -5 vandt Taylor Dickson i...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk