Kina skulle have været Årets Partnerland ved Ferie for Alle 2020, men som følge af udbruddet af coronavirus har Kina meldt afbud til den store feriemesse i Herning.

Der skulle ellers have været særligt fokus på provinserne Chongqing og Anhui samt Kinas største by, Shanghai.

– Vi har naturligvis fuld forståelse for den kinesiske beslutning, der er taget på en meget alvorlig og trist baggrund. Vi ønsker Kina alt det bedste og vil glæde os til at byde vores kinesiske venner velkommen, når situationen i Kina er ændret, siger Ferie for Alle projektchefen Anders Ladefoged Mortensen i en pressemeddelelse.

Ferie for Alle, med golfsporten samlet til Dansk Golfshow i én af de 13 store messehaller i MCH Messecenter, er Skandinaviens største feriemesse. Årets messe afholdes fra den 21. – 23. februar, hvor de 1.100 udstillere tilbyder rejser til flere hundrede lande, og gæsterne kan møde repræsentanter fra 45 lande.

www.ferieforalle.dk

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.