LET Access SeriesKatharina Muehlbauer vandt LETAS Links Series

Katharina Muehlbauer vandt LETAS Links Series

Katharina Muehlbauer vandt LETAS Links Series, der som sidste uges turnering blev spillet på Ramside Hall Golf Club i England.

Fie Olsen var nr. 15 i +1 inden finalerunden, som hun gik i par, hvilket gav en delt 12. plads. Cecilie Finne-Ipsen blev nr. 3 i sidste uge, men missede cuttet i denne uge.

Katharina Muehlbauer vandt sin første sejr

Inden finalerunden førte Katharina Muehlbauer i -6 foran Hannah Screen og Katha Pogacar i -5.

Med en finalerunde i -4 vandt Katharina Muehlbauer i -10 foran Hannah Screen i -7 og Emily Price i -5.

Det var 25-årige Katharina Muehlbauer første sejr på LETAS, hvor hun i karrieren har haft 12 top-10 placeringer. Hun har haft to 2. pladser i år, og rykker frem som nr. 2 på ranglisten, der fortsat føres af Sofie Kibsgaard-Nielsen.

Spiller i Smørum fra på mandag

Næste turnering er i Danmark med Smørum Ladies Open by EC DRIVE fra mandag den 31. juli til onsdag den 2. august i Smørum Golfklub.

Smørum er med 60.000 € den største turnering på den nordiske Ahlsell Nordic Golf Tour og den næststørste på LET Access Series.

LETAS Links Series, resultat

Fie Olsen – Foto: LET Access Series

Rory McIlroy vandt Wells Fargo Championship for fjerde gang

Rory McIlroy vandt Wells Fargo Championship, som er én af de store Signature Events uden cut om en stor præmiesum på 20 mio. $,...

Rose Zhang vandt Cognizant Founders Cup

Rose Zhang vandt Cognizant Founders Cup, hvor de to danskere missede cuttet. Nelly Korda blev nr. 7 efter fem LPGA sejre i træk. Der...