PopulærtPGA TourK.H. Lee vandt AT&T Byron Nelson for andet år i træk

K.H. Lee vandt AT&T Byron Nelson for andet år i træk

Den forsvarende mester K.H. Lee vandt AT&T Byron Nelson efter en flot finalerunde i -9. Se højdepunkter fra finalerunden i videoen ovenfor.

Inden finalerunden førte Sebatian Muñoz i -21 foran Jordan Spieth i -20 og Joaquin Niemann i -19.

K.H. Lee begyndte dagen på en 6. plads, men med en runde i -9 vandt han i -26 foran Jordan Spieth i -25. Hideki Matsuyama og Sebatian Muñoz delte 3. pladsen i -24.

Xander Schauffele var dagens bedste md en runde i -11, hvilket gav 25 pladsers fremgang til en delt 5. plads sammen med Ryan Palmer og Justin Thomas.

Scottie Scheffler blev nr. 15 i -19 og Dustin Johnson nr. 59 i -12.

Det var 30-årige K.H. Lees anden PGA Tour sejr, og den første var i samme turnering, da han også vandt AT&T Byron Nelson sidste år.

AT&T Byron Nelson, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Emily Pedersen er klar til at forsvare Europas farver i Solheim Cup

De bedste kvinder fra Europa og USA mødes for 18. gang i den prestigefyldte Solheim Cup, og discovery+ og Eurosport er med hele vejen...

Verdensranglisterne, 18. september 2023

Ryan Fox og Sahith Theegala vandt ugens største turneringer og rykkede frem, så de ligger på hver sin side af top-30. Hos kvinderne blev...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk