Svenske Julia Engström vandt Lacoste Ladies Open de France på Ladies European Tour, hvilket var hendes anden sejr på LET i år. Emily K Pedersen blev nr. 15.

Emily K Pedersen, der var eneste danske deltager, begyndte finalerunden som nr. 15 i par efter runder i +2 og -2. Med en runde i +1 sluttede hun også på en delt 15. plads.

Julia Engström vandt for anden gang

Inden finalerunden førte svenske Julia Engström i -8, hvilket var fire slag bedre end Tvesa Malik og Celine Herbin i -4.

Der var dog spænding til det sidste, for med en runde i +1 vandt Julia Engström i -7 foran Magdalena Simmermacher og Celine Herbin i -6. Florentyna Parker blev nr. 4 i -4 foran Stephanie Kyriacou i -3

Før COVID-19 nedlukningen havde Julia Engström en forrygende sæsonstart med to 7. pladser og sejr i Women’s NSW Open i tre turneringer i februar og marts.

Lacoste Ladies Open de France, resultat

Emily K Pedersen – Foto: Tristan Jones / Ladies European Tour

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.