Det er blevet juli, og mens nogle har taget hul på sommerferien, så er det årets største måned på Europa Touren med to Rolex Series turneringer, The Open og en WGC turneringer. Den samlede præmiesum i de fire turneringer er 35 mio. $.

De første to uger spilles Rolex Series turneringerne Dubai Duty Free Irish Open og Aberdeen Standard Investments Scottish Open med præmiesummer på 7 mio. $.

Derefter gælder det The Open på Royal Portrush i Nordirland fra den 18. juli med en præmiesum på 10,75 mio. $, hvorefter turen går videre til USA og WGC – FedExSt. Jude Invitational, hvor der spilles om 10,25 mio. $.

Den samlede præmiesum i de fire turneringer er således 35 mio. $ svarende til 231 mio. danske kroner! Alle fire kan ses direkte på Viasat Golf og Viaplay.dk, og som altid kan ugens sendetider ses på www.19hul.dk/tv.

Sæsonen afsluttes også med fire store turneringer

The Open er årets sidste af de fire majors, hvilket er med til at gøre juli til den største måned på Europa Touren.

November kan til dels måle sig med juli, da sæsonen afsluttes med fire store turneringer. Først  WGC – HSBC Champions, der begynder den 31. oktober efterfulgt af Turkish Airlines Open, Nedbank Golf Challenge hosted by Gary Player og sæsonfinalen DP World Tour Championship, Dubai.

Den samlede præmiesum i de fire afsluttende turneringer er 32,75 mio. $ svarende til 216 mio. danske kroner i dagskurs.

Verdens største førstepræmie i Dubai

Sæsonfinalen i Dubai får den hidtil største førstepræmie nogensinde i en golfturnering, da vinderne får hele 3 mio. $ svarende til næsten 20 mio. danske kroner.

Der spilles om 8 mio. $ i Dubai, men Europa Touren har ændret fordelingen af præmiesummen for de tre afsluttende turneringer, så vinderen får en meget større andel end hidtil. Det skal være med til at give mere spænding og stærkere felter.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.