PopulærtPGA TourJon Rahm jagter hattrick på Torrey Pines

Jon Rahm jagter hattrick på Torrey Pines

Jon Rahm vandt søndag sin anden sejr i 2023, og nu er han klar til at jagte den tredje sejr på stribe på en bane han elsker, og allerede har vundet på to gange. Spanieren er storfavorit ved Farmers Insurance Open i San Diego, men skal nok få kamp til stregen fra blandt andet halvdelen af verdens top-10 spillere.

Hele turneringen kan ses på discovery+ (og Eurosport 2, red.) med danske kommentatorer.

Jon Rahm elsker Torrey Pines. Det kan ikke være anderledes når man kigger på spanierens resultater på den ikoniske bane ved Californiens kyst. Det var ved Farmers Insurance han vandt sin første sejr på PGA TOUR i 2017, og det var her han vandt sin første major, US Open, i 2021. Udover de to sejre har han en andenplads fra 2020, og for et år siden blev han nummer tre på banen ved San Diego.

Læg dertil at spanieren kommer til turneringen efter to sejre i træk. Først Tournament of Champions på Hawaii, og senest søndagens sejr i The American Express. Jon Rahm er uden tvivl den bedst spillende golfspiller i verden pt., og han kan med en top-3 placering på Torrey Pines tilbageerobre verdensranglistens førsteplads fra Rory McIlroy.

Sidste uges toer, Davis Thompson, og treer, Xander Schauffele har også taget turen til San Diego, og spiller med i Farmers Insurance Open. Fem af verdens ti bedste er med i denne uge, og udover Rahm og Schauffele er det Will Zalatoris, Collin Morikawa samt nygifte Justin Thomas.

Sidste år blev Zalatoris slået i omspil af Luke List, mens Rahm altså sluttede på tredjepladsen. Torrey Pines er et af de traditionsrige stop på touren, og der er altid garanti for dramatik, spænding og golf i verdensklasse på den fantastiske bane ved Stillehavets kyst.

discovery+ sender Featured Groups eller PGA Tour Live alle fire dage, og begynder allerede fra kl. 18.00 onsdag og torsdag, mens sendingen fredag og lørdag begynder kl. 18.30. Der er fire feeds at vælge i mellem, så der er mulighed for rigtig meget golf hver dag inden dagens hovedudsendelse med dansk kommentator begynder.

Farmers Insurance Open kan følges på discovery+ 

Onsdag den 25.1.: 21.00 – 01.00
Torsdag den 26.1.: 21.00 – 01.00
Fredag den 27.1.: 21.00 – 02.00
Lørdag den 28.1.: 20.30 – 02.00

Jesper Knudsen og Andreas Hartø kommenterer.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Spieth, Hovland og Gareth Bale er hovednavnene på Pebble Beach

Det er tid til den traditionsrige AT&T Pebble Beach Pro-Am, hvor PGA Touren har besøg af en lang række kendisser fra sportens og kulturens...

Challenge Tourens 2023 sæson

Der spilles om flere penge end nogensinde før på Challenge Touren, hvor 2023 sæsonen kommer består af mindst 29 turneringer i 18 forskellige lande. Mindst...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk