Asian TourJohn Catlin vandt Saudi Open presented by PIF

John Catlin vandt Saudi Open presented by PIF

John Catlin vandt Saudi Open presented by PIF på Asian Tour. Der blev spillet om 1 mio. $ på Riyadh Golf Club, og turneringen skal ikke forveksles med 5 mio. $ turneringen PIF Saudi International. Han vandt også den seneste Asian Tour turnering, så det var to i træk.

Inden finalerunden førte den tredobbelte DP World Tour vinder John Catlin i -19 foran Kiradech Aphibarnrat i -11, så meget skulle gå galt hvis Catlin ikke skulle vinde sin sjette Asian Tour turnering.

John Catlin gik en 62’er i tredje runde, som er ny banerekord, og med en finalerunde i -5 vandt han i -24 foran Wade Ormsby i -17. Peter Uihlein og Kiradech Aphibarnrat delte 3. pladsen i -15. David Puig blev nr. 5 i -14.

Flere LIV Golf spilere var med og udover b.a. Peter Uihlein og David Puig i top-5 blev Andy Ogletree nr. 17 i -7 mens Henrik Stenson og Eugenio Chacarra delte 43. pladsen i -2.

Tæt på 75 huller uden bogeys

Da John Catlin i marts vandt International Series Macau presented by Wynn var han den første nogensinde son gik en 59’er på Asian Tour.

Han var meget tæt på endnu en rekord i denne uge, for han havde kurs mod at blive den første nogensinde med 72 huller i samme turnering uden bogeys. Men John Catlin missede sit par-putt fra godt 2 meter på 14. hul, så lavede én bogey i ugens turnering.Dank-amerikanske Trevor Simsby blev nr. 40 i -3. Han er søn af danske Kim Simsby og en amerikansk mor. Han er født og opvokset i Californien.

Tre sejre på DP World Tour og seks på Asian Tour

33-årige John Catlin har som nævnt vundet tre gange på DP World Tour og senest Austrian Golf Open 2021. Det var hans sjette sejr på Asian Tour og den anden i år, da han vandt International Series Macau presented by Wynn i marts.

Saudi Open presented by PIF, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Schauffele og Morikawa foran tætpakket leaderboard i US PGA

Ingen er stukket af fra feltet, og mange spiller med om sejren i US PGA Championship, men de tre danskere er dog udenfor topstriden. Anden...

Christofer Rahm på Challenge Touren efter tre Nordic League sejre i år!

Svenske Christofer Rahm vandt Stora Hotellet Fjällbacka Open på den svenske Cutter & Buck Tour. Det var hans tredje Nordic League sejr i år,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk