Challenge TourJoel Moscatel vandt Challenge de España foran Rasmus Neergaard-Petersen

Joel Moscatel vandt Challenge de España foran Rasmus Neergaard-Petersen

Med en birdie på sidste hul var det Joel Moscatel, der vandt Challenge de España med ét slag foran Rasmus Neergaard-Petersen, som afsluttede med en bogey. Nicolai Kristensen sluttede også i top-10.

Inden finalerunden på Real Club Sevilla Golf førte Tapio Pulkkanen i -12 foran Jamie Rutherford i -10, mens bl.a. Rasmus Neergaard-Petersen og Joel Moscatel var på en delt 3. plads i -9.

Flere spillede med om sejren, og inden de sidste 3 huller delte Joel Moscatel i førerbolden og Rasmus Neergaard-Petersen i næstsidste gruppe føringen i -13 foran Tapio Pulkkanen i -12. Alle tre lavede birdies på 16. hul.

Rasmus Neergaard-Petersen fører Challenge Tour ranglisten efter to sejre i år, og vinder han en tredje sejr, så får han et DP World Tour kort for resten af denne og hele næste sæson.Da Moscatel lavede bogey på 17. hul havde Rasmus Neergaard-Petersen føringen alene, men desværre afsluttede den 24-årige dansker med en bogey på sidste hul for en runde i -4, og så var der en tredelt føring med de to og Tapio Pulkkanen.

Det blev dog ikke til et omspil, for med en birdie på sidste hul vandt 25-årige Joel Moscatel sin første Challenge Tour sejr i -14 foran Rasmus Neergaard-Petersen og Tapio Pulkkanen i -13.

Joel Moscatel – Foto: golfsupport.nl

Jamie Rutherford blev nr. 4 i -12, mens Alfredo Garcia-Heredia og Robin Williams delte 5. pladsen i -11.

Nicolai Kristensen i top-10

Der var to danskere i top-10, da Nicolai Kristensen blev nr. 9 i -8 efter en finalerunde i -4. Jeppe Kristian Andersen blev nr. 37 i -3, og Jonathan Gøth-Rasmussen nr. 52 i par, hvilket også var deres scores i finalerunden. Oliver Hundebøll blev nr. 70 i +5 efter en runde i +2.

Hamish Brown var nr. 21 i -5 efter tredje runde, men trak sig, hvilket vi ikke kender årsagen til.

Christoffer Bring, Søren Broholt Lind og Morten Ørum Madsen missede cuttet.

Næste turnering er i Odense

Nu er der en uges turneringspause inden næste turnering er Danish Golf Challenge i Odense Eventyr Golf fra den 23. – 26. maj.

Challenge de España, resultatTilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Schauffele og Morikawa foran tætpakket leaderboard i US PGA

Ingen er stukket af fra feltet, og mange spiller med om sejren i US PGA Championship, men de tre danskere er dog udenfor topstriden. Anden...

Christofer Rahm på Challenge Touren efter tre Nordic League sejre i år!

Svenske Christofer Rahm vandt Stora Hotellet Fjällbacka Open på den svenske Cutter & Buck Tour. Det var hans tredje Nordic League sejr i år,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk