PopulærtLPGAJodi Ewart Shadoff vandt LPGA Mediheal Championship.

Jodi Ewart Shadoff vandt LPGA Mediheal Championship.

Jodi Ewart Shadoff vandt LPGA Mediheal Championship. Det var den 34-årige englænders første LPGA sejr i turnering nr. 246. Se højdepunkter fra finalerunden i videoen ovenfor.

Emily K Pederssen var eneste dansker, og hun blev nr. 52 i -2 efter en finalerunde i -3.

Jodi Ewart Shadoff vandt i -15 foran Yuka Saso i -14, mens Georgia Hall, Danielle Kang og Paula Reto delte 3. pladsen i -13.

19-årige Atthaya Thitikul blev delt nr. 8 i -10, og med sin fjerde top-10 placering i træk nærmer hun sig førstepladsen på verdensranglisten. Verdensetteren Jin Young Ko har problemer med sit håndled, og har ikke spillet siden slutningen af august, men om alt går vel gør hun comeback om to uger, når LPGA spiller BMW Ladies Championship i Sydkorea.

LPGA Mediheal Championship, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Manon De Roey vandt Investec South African Women’s Open

Manon De Roey vandt Investec South African Women’s Open, som var tællende til Ladies European Tour og den sydafrikanske Sunshine Ladies Tour, hvor det...

Rasmus Neergaard-Petersen vandt UAE Challenge

24-årige Rasmus Neergaard-Petersen vandt sin anden Challenge Tour turnering i år, da han kunne løfte trofæet i UAE Challenge på Saadiyat Beach Golf Club...