KlubnytJobmesse i HimmerLand var en succes

Jobmesse i HimmerLand var en succes

Over 100 personer var søndag eftermiddag forbi HimmerLand for at høre nærmere om elevpladser og ledige stillinger på resortet på Lars Larsens Vej 1.
Nu venter en travl uge med samtaler for HR Business Partner Pia Søgaard. 

HimmerLands gæster er normalt ude efter lækker gastronomi, til konference eller på spaophold, men søndag eftermiddag mellem 14-16 var der også gæster, som kom af en helt anden årsag.

For anden gang i historien kunne HR Business Partner Pia Søgaard, og godt 14 kollegaer fra HimmerLands mange forskellige områder, nemlig slå dørene op til jobmesse i HimmerLand.

– Sikke en succes. Jeg har svært ved at få armene ned over, at vi kan tiltrække så stor en nysgerrighed på et job i HimmerLand – jeg tror der har været over 100 forbi for at høre nærmere om vores forskellige stillinger, siger Pia Søgaard og fortsætter:

– Jeg har mødt rigtig mange gode kandidater, og det er også det, jeg hører fra mine kollegaer. Og selvom det ikke er alle, vi kan tilbyde et job her og nu, så kan det være, der er en plads til dem, i takt med at flere af vores udvidelser åbner. Nu glæder jeg mig til at nærstudere alle ansøgningerne.

Sidste år afholdt HimmerLand for første gang jobmesse, hvilket blev taget rigtig godt imod. Så godt at det er blevet besluttet, at jobmessen skal komme igen hvert år første søndag i februar.

TV2 Nord sendte fra Jobmessen, og interviewede bl.a. HR Business Partner Pia Søgaard – Foto: PR
En anderledes jobsamtale

En af dem, der var nysgerrig på et arbejde i HimmerLand, er Katrine Pedersen. Hun havde taget turen fra Fjerritslev.

– Jeg så opslaget på LinkedIn om jobmessen, og tænkte, at det lød spændende. Det er lidt mere afslappet, og man får mulighed for at se stedet på en anden måde, end hvis man var til en almindelig samtale, siger Katrine Pedersen og fortsætter:

– Jeg kom her en del som barn, og man kan jo roligt sige, at der er sket en hel masse siden. Det er en spændende udvikling HimmerLand er på, og jeg er da også nysgerrig på, om der er nogle stillinger, hvor der kan være et match.

HR Business Partner Pia Søgaard regner med, at der vil blive lavet 30 jobs på baggrund af søndagens jobmesse.

Katrine Pedersen i samtale med Hotelchef Jane Andersen – Foto: PR
Et godt initiativ

Tom Sørensen, der er Afdelingsleder for Børne- og Arbejdsmarkedsforvaltning i Vesthimmerlands Kommune er også begejstret for jobmessen.

– Jeg synes, at det giver et godt billede af HimmerLand, og den energi, de arbejder med. De sætter sig ikke, og venter på kandidaterne, de gør rent faktisk noget aktivt ud af det, og så synes jeg det er dejligt at se, at jobmessen kommer igen næste år, siger Tom Sørensen og fortsætter:

– Jobmessen er jo også en rigtig god og afslappet måde at møde hinanden på, og hvem ved, måske der også kan laves jobs, som ikke nødvendigvis var skrevet på forhånd.

Tom Sørensen, der er Afdelingsleder for Børne- og Arbejdsmarkedsforvaltning i Vesthimmerlands Kommune – Foto: PR

Siden 2020 er udviklingen i HimmerLand gået rigtig stærkt, og sidste år kunne nogle af resortets nye tilføjelser således åbne – nemlig 26 nye hotelværelser og et 20.000m2 stort sportsområde med padelbaner både inde og ude, kunstgræs fodboldbane, tennis og en streetbane.

I 2023 bliver HimmerLands nye multihal færdig, ligesom ekstra parkeringspladser, et privat feriehus til grupper m.m. og nye bowlingfaciliteter.

Jobmesse i HimmerLand – Foto: PR

Fakta om Himmerland

HimmerLand er et resort med mange faciliteter i smukke naturomgivelser beliggende tæt ved Sjørup Sø.

Spa

HimmerLand rummer en stor spaafdeling med luksuriøse spabehandlinger, -områder og -oplevelser. Her er der alt fra kryoterapi til stor udendørs pool, sauna, snemaskine, boblebade og meget mere.

Gastronomi

HimmerLand har flere gastronomiske strenge at spille på. Fra stemningsfyldt hotelrestaurant Hul 19 til prisvindende fine dining restaurant HimmerRiget. Hertil en bowlingcafé med mulighed for hjemmelavede stenovnsbagte pizzaer.

Ophold

I HimmerLand er der 86 hotelværelser. Alle værelser er med egen terrasse eller balkon med udsigt til resortets golfbaner og Sjørup Sø.

Konference

I HimmerLand er der møde- og konferencefaciliteter mad plads til op til 278 personer. Der er plads til både store og små arrangementer i HimmerLands 16 møde- og konferencelokaler.

Golf

I HimmerLand kan man spille golf på hele tre baner. To 18-hullers golfbaner (Old Course og New Course) og én pay-&-play-golfbane med seks huller (Academy Course), hvor både nybegyndere og øvede kan blive udfordret.

Aktiviteter

I HimmerLand kan du leje MTB-cykler, spille Adventure Minigolf, bowle, leje SUP og Kano, spille kroket eller tage en tur i svømmehallen. Der er også gode løberuter, sauna til vinterbadning og meget mere.

HimmerLands historie

Da Lars Larsen i 2007 overtog aktiverne i HimmerLand, gik resortet hurtigt fra en golfbane i Gatten til et resort med fokus på golf og spa. Siden har resortet kun udviklet sig yderligere, og i 2014 kunne man første gang byde velkommen til den internationale golfturnering Made in Denmark, som sidenhen skiftede navn til Made in HimmerLand.

I 2020 blev planerne for HimmerLands udvidelse, som skulle matche resortets ambition om at blive et helhjertet resort med internationalt fokus, for alvor sat i gang. HimmerLand skulle være mere end golf og spa, hvorfor Lars Larsen Group valgte at investere yderligere i resortet og tilføre både padelbaner, tennis, fodboldbane og en multihal.

I dag ejes HimmerLand af Lars Larsen Group.

HimmerLand – Foto: PR

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Kipp Popert vandt G4D Tour @ Magical Kenya Open

Verdensetteren Kipp Popert vandt sin 9. G4D Tour sejr i G4D Tour @ Magical Kenya Open, der blev spillet mandag og tirsdag inden ugens...

Ferie for Alle er klar til start med charterbranchen rigt repræsenteret

Størstedelen af charterbranchen er til stede på årets udgave af Ferie for Alle, der i det hele taget byder på et overflødighedshorn af ferieformer...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk