Legends TourJames Kingston vandt WINSTONgolf Senior Open Invitational

James Kingston vandt WINSTONgolf Senior Open Invitational

James Kingston vandt WINSTONgolf Senior Open Invitational, der som sådan var en del af Legends Tour, men dog ikke var tællende til ranglisten.

Som følge af COVID-19 var WINSTONgolf Senior Open i år ændret til en invitationsturnering med 20 pro’er, der spillede en Pro-Am med 20 amatører.

Steen Tinning gik runder i par og +7, hvilket gav en delt 17. plads.

James Kingston vandt i -7, hvilket var fire slag bedre end Paul Streeter i -3, mens Dan Olsen og Peter Fowler delte 3. pladsen i -2.

Da det ikke var en tællende turnering, tæller sejren heller ikke som en officiel Legends Tour sejr for James Kingston. Den 55-årige sydafrikaner har endnu ikke vundet på senior touren, men vandt to gange på Europa Touren. Først South African Airways Open 2007 og derefter Mercedes-Benz Championship 2009 efter omspil mod Anders Hansen.

Fra 2012 – 2019 var WINSTONgolf Senior Open en regulær senior tour turnering, som Clark Dennis vandt i 2019, hvor der blev spillet om 350.000 €. Stephen Dodd vandt i 2018.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Pilgrimsrejse i Skotland (1)

Rembrandt viste i 1600-tallet, hvordan der blev spillet ”ringbold” på landjorden og ”kolf” på de tilfrosne nederlandske søer. Golfens pilgrimme tager nu ikke til...

The One, The Open

Vi har også vist videoen ovenfor de seneste år, men bliver aldrig trætte af stemningen i den fantastiske pr-video om The Open. I videoen beskrives...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk